<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 上上下xanga果陣~見到有個人好風趣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-5 17:33:

會員wer~ 首先好多謝你o既熱心...
我只覺得連續兩貼都有問題,是有呃post之嫌
仲有,字少唔是呃post
EF小人物

Originally posted by wer at 5/2/2007 17:37:

我完全唔覺得果兩個貼有乜問題喎?~~ 好正常o既回覆~

另字少當然不一定係呃post喇~ 但連出3個post去回~ 會俾人一種呃post o既感覺~
我強調係會俾人一種呃post o既感覺~
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-5 18:28:

我完全唔覺得果兩個貼有乜問題喎?~:...
我認為文法不合
我沒辦法.因為他回貼多,我引用也較多
EF小人物

Originally posted by wer at 5/2/2007 18:34:

我認為文法不合
我沒辦法.因為他回貼多,我引用也較多
文法合唔合~ 管理人員自會研究~
另回貼多~ 我睇唔出引用亦要多~

無論點都好~ 希望閣下唔好再有下次~ 免得管理人員難做~

最後多謝你o既意見及幫助~ thanks!~

Originally posted by abcde1918 at 5/2/2007 08:31:

你朋友 ,乜你朋友咁粗舉中指~~
Originally posted by abcde1918 at 5/2/2007 08:33:
郩唔咪咁好笑,其實有咩好笑~~
Originally posted by wer at 5/2/2007 16:54:

唔明
Originally posted by wer at 5/2/2007 16:55:

唔明
Originally posted by wer at 5/2/2007 16:56:
會員abcde1918請不要呃post
Originally posted by wer at 5/2/2007 16:56:

suddenly覺得他好樣衰
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-5 18:45:

文法合唔合~ 管理人員自會研究~
...
我知道我做法有問題,我深感歉意.另外,如此事我另任何人受傷,我也深感歉意
多謝板主特意拿出時間回覆
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-2-5 04:56 PM:
會員abcde1918請不要呃post
你自己呃post,走黎話我呃post ,擺明人生攻擊,
我既貼有咩問題
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-5 05:37 PM:

你咁都得冇野講
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-5 06:28 PM:

我完全唔覺得果兩個貼有乜問題喎?~:...
佢根本就呃post
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-5 07:07 PM:

我知道我做法有問題,我深感歉意.另外,如此事我另任何人受傷,我也深感歉意
多謝板主特意拿出時間回覆
我個心己經比你傷到,我知你一向都唔妥我,估唔到你竟然咁樣屈我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 5/2/2007 19:07:

我知道我做法有問......
Originally posted by abcde1918 at 5/2/2007 19:21:

我個心己經比你傷.....
hey!~ wer、abcde1918~

我就係知你o地為人好直、為EF好~ 先同大家討論o者~

至於邊個傷到邊個~ 邊個做得唔係最好~
不如大家和好如初喇~ 多一個朋友好過多一個敵人嘛, 係咪?~~

如果真係重有任何問題需要傾o既話~ 不如o向頑童開個主題俾你o地傾下好嗎?~
免得阻住大家玩~

ps: 阻住大家玩真係唔好意思~ o向度同大家講聲對唔住!~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 上上下xanga果陣~見到有個人好風趣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。