<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 鄭智入波!!!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Sky sport gave him 9 point for his performance...
講真
個雞真係執得唔係太好
個波從高而落
如果有人封遠柱,一定可以護到空門

今個星期就有個執雞最佳教材
AJ果球勁射,速度快,後衛見到都護唔到空門
Originally posted by sweetcat at 2007-3-20 10:56 PM:
講真
個雞真係執得唔係太好
個波從...
但係佢同樣示範左 執雞所需要既反應 同走位
點解佢會係第一個轉身 第一個掂到球波?
就係因為佢走得快 同埋走岩位 所以球波好似蚊飛咁都無人護到空門
就好似打籃球搶籃板一樣 點解人地身材唔高都搶到呢 因為判斷落點正確
連尼加當年成日係門前執到呢d荀盤都唔係一味靠運既
鄭生係好波....不過又0代表唔到咩......

一發火...用口水吐球證...又停一排賽
Originally posted by 王晶 at 2007-3-21 12:44 AM:

但係佢同樣示範左 執雞所需要既反...
同意
只係我要求高o者
如果係正額撞入,個波勁d就靚晒喇
good...
學林尚義話齋, 呢球波俾阿叔個頭都頂得入啦
Originally posted by bigfish at 2007-3-22 02:56 AM:
學林尚義話齋, 呢球波俾阿叔個頭都頂得入啦
唔該你學識點樣睇波先學人講波喇
球波係好易頂 不過
一個入球唔係只係埋門一腳咁簡單
仲要配合走動 甩開防守球員 避開越位位置
如果一場足球比賽學你諗得咁簡單 今日就係你頂入球波
而唔係依家好似你咁只係一條識得 係屋企打幾隻字吹水既廢物~

[ Last edited by 王晶 on 2007-3-22 at 03:07 AM ]
Originally posted by 王晶 at 2007-3-22 03:06 AM:

唔該你學識點樣睇波先學人講波...
足球評術員講o既野你都唔信?
我相信運氣佔左唔少比重, 如果個波滴左落其他球員度, 咪俾其他球員入囉
英超成立咁多年先有一個中國球員入一球波, 但係大把外援球員o係中超入波, 唔知又反映左d 咩呢? 唔通執一個雞就代表中國足球起飛咩?
Originally posted by bigfish at 2007-3-22 03:18 AM:

足球評術員講o既野你都唔信?
我相信運氣佔左唔少比重, 如果個波滴左落其他球員度, 咪俾其他球員入囉
詳見#23
英超成立咁多年先有一個中國球員入一球波, 但係大把外援球員o係中超入波, 唔知又反映左d 咩呢? 唔通執一個雞就代表中國足球起飛咩?
我都唔信鄭智入一球 中國足球就起飛
不過唔知點解d英國傳媒當正佢係Charlton救世主仲入埋最陣容

英國評術員你都唔信?
在你眼中英國佬屙篤屎都靚過人架喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 鄭智入波!!!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。