<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最勁反擊球隊
返回列表 回復 發帖
坦白講
我自己係阿仙奴既fans
反擊方面我覺得今年阿記係做得唔錯
不過係指中場方面,希比,法比加斯,路斯基都做得派牌人
但係往往前鋒方面唔識入波,亨利同雲派斯又傷埋
後防又冇上年打歐聯咁穩而且又冇固定既後防線
所以今年既成績麻麻我都覺得正常

相反我覺得49場不敗個陣時既反擊係最勁
前面有亨利柏金
後防又穩
最重要係有中場偉位呢個轉守為攻既人
打係反擊上黎真係順好多

平心而論
我覺得而家打反擊最好果幾隊係意大利,AC,同埋西維爾
西維爾就唔洗講喇
AC今年歐聯大家有眼睇
好多時打反擊俾卡卡一個搞掂
意大利防守做得好
而AC同意大利都有一個共通點---派牌人 派路
派路打反擊個陣時俾長傳真係好準
而且又係轉守為攻既重要人物
佢稱得上係無名英雄

我覺得打反擊係而家球壇既一個殺著
尢其係D一球上落既大賽之中
你睇下我岩岩講三隊
就係岩岩過去個屆既世界杯,歐聯,歐協盃冠軍就可見一斑
ken
Originally posted by ken1 at 2007-5-27 10:35 AM:
坦白講
我自己係阿仙奴既fans
反擊...
不過意大利普遍反攻都ma ma 地 (個人意見)

中場線打得太後....偷到波4,50碼斬上去(係唔會打小組快攻or 個人突破)

係就係斬到比前鋒..不過中場d人又follow 唔到上去...往往一前鋒對2,3個後防......

所以意大利有好好gei前鋒都好..係國家隊同球會入波都比較少
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-26 05:46 PM:

英超>>阿仙奴
遺憾地..阿仙奴自從韋托特,韋拉,皮利斯,伯金離開後...
已經唔識再踢反擊足球...
Originally posted by T14H at 2007-5-28 11:21:

遺憾地..阿仙奴自從韋托特,韋拉,皮利斯,伯金離開後...
已經唔識再踢反擊足球...
LEE樣野好明顯啦
但係我覺得下一季阿仙奴會返來,法比加斯+路斯基+亨利+艾迪巴約會好快好勁
早幾年既華倫
全季不敗既阿仙奴
今年既曼聯
講真下年阿仙奴真係好有機會攞聯賽冠軍
Originally posted by iknow at 2007-5-27 01:06:

你咁唔鐘意
你咪講隊非英超球隊lo

我係鐘意歌頒英超球隊ar!
又點ar??
關妳乜事?
傳統英式洗腦式教育制度下的奴性產物!
Originally posted by 龍九州 at 2007-5-29 12:36 AM:

關妳乜事?
傳統英式洗腦式教育制度下的奴性產物!
咁我地鐘意英超球隊係咪又關你事ar??
英超球隊踩親你條尾ar??
傳統盲目排英ge無聊人...

[ Last edited by iknow on 2007-5-29 at 05:58 PM ]
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
西維爾
~~~
Originally posted by iknow at 2007-5-29 05:53 PM:

咁我地鐘意英超球隊係咪又關你事a...
咪係
我地係覺得英超球隊先有反擊能力喎, 意甲 fans 唔好太盲目啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最勁反擊球隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。