<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 比沙路阿歷士免費上車
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 05:46 PM:

呢個距離死期不遠矣...............
係得4個咋..........
咁又唔使....用佢喇用佢喇
Originally posted by eqhigh at 30-5-2007 17:52:

咁又唔使....用佢喇用佢喇
你咁想用佢........
我最多蝕底D 1m 賣比你嘞.........

記得多d用佢呀~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 06:06 PM:

你咁想用佢........
我最多蝕底D 1m 賣比你嘞.........

記得多d用佢呀~~~~
有布朗喇我地..仲有件豬維豬tim
送走左佢地先再講啦
剛發現外借至PSV的另一車路士中堅——Alcides........

http://en.wikipedia.org/wiki/Alcides_Ara%C3%BAjo_Alves
http://en.wikipedia.org/wiki/PSV_Eindhoven

13  DF Alcides (on loan from Chelsea)

應該又係工作證未搞掂.............
如果車路士有埋佢..........
Originally posted by eqhigh at 30-5-2007 18:11:

有布朗喇我地..仲有件豬維豬tim
送走左佢地先再講啦
唔爭在要埋件保奶LOSE啦........
除時激起火花整個 "曼聯三劍俠" 呀!!
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 06:23 PM:

唔爭在要埋件保奶LOSE啦........
除時激起火花整個 "曼聯三劍俠" 呀!!
重召現在失業 當年門將巴夫斯

組成最強防線
Originally posted by 魔術師 at 31-5-2007 00:15:

重召現在失業 當年門將巴夫斯
組成最強防線

[center]巴夫斯

保奶LOSE  布朗  豬維豬  67臣
[/center]

真係最強防線呀~~~~
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-29 17:17:
【明報專訊】由於班主艾巴莫域「關水...
阿布已經否認,全屬流料
下季車仔又可橫行英超  曼聯 阿仙奴 利物浦
簽比沙路真係難明wor.....同以往既作風爭得遠.....究竟佢諗緊咩呢?
Originally posted by Shaqleung at 2007-5-31 05:58 PM:
簽比沙路真係難明wor.....同以往既作風爭得遠.....究竟佢諗緊咩呢?
不過講時講, 好似都未簽, 或者下星期突然之間發癲攞4000萬出黎買人呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 比沙路阿歷士免費上車

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。