<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC
返回列表 回復 發帖
老麥出左雙層魚柳包之後-w-
' y2 s' E4 R5 u( w$ `* c3 q  z3 `1 Z$ V
就對老麥同kfc一樣失望=333=
Originally posted by at 2007-6-12 19:30:& a4 R0 F2 P# ?" m4 Z5 R
老麥出左雙層魚柳包之後-w-1 o0 \/ k& F6 H6 e' B& }

6 h5 O! }% v/ m0 e就對老麥同kfc一樣失望=333=
8 M  v, ~: [5 Z3 d0 H: C. C
我地係度叫雞,你就多舊魚
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 07:33 PM:- ]3 j: [8 t% _
! d% n/ O3 t0 e" S# G. z. E$ v' i
我地係度叫雞,你就多舊魚
6 }. o, Z5 j7 n
4 V( j3 v+ J4 \/ G. \& F

9 U& {- J% R# e, f. t9 M對唔住-口-"9 ?+ |& L2 v) W! X
" V% E. a+ D3 H1 l$ V. ~1 [- L
我承應我九唔搭八左
多左del唔到
  N5 a  t6 @  [. D! s, C" e
0 f1 ]1 ~) y5 \[ Last edited by 謙 on 2007-6-12 at 07:41 PM ]
Originally posted by at 2007-6-12 19:38:
2 |( X# Z) L- M6 ^% }3 F  z; P- z* c  |" ~- h
1 r# m, B: x6 _% x2 r4 B

8 [: N2 y1 x# {) p  ~$ {對唔住-口-"
7 k$ p) E! {' |4 J+ {3 h2 h+ O/ \! e+ b+ U! {7 v: H; W9 x$ E
我承應我九唔搭八左
5 o0 K2 P3 |0 m9 Z# o/ H6 j  t講下笑炸,唔好啊!
' q% _& B5 }7 x- W4 z& t2 I講下講下搞到我想叫KFC
; F2 O/ g; I; e  x. [1 |  b上網訂訂先
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 08:12 PM:
! l; i  T) J: u5 w4 `0 m; q
) f/ |. G" r/ F4 H$ |講下笑炸,唔好啊!9 r9 {- B, {5 h; _" o
講下講下搞到我想叫KFC
1 C/ T( y- Y2 v# l上網訂訂先
' A% m% Y, l; v4 Z/ f/ \/ o* d+ f/ q& }% A8 [9 t  B  D

' t' i3 Y7 Z8 }2 z! P& l6 z1 G無火無火1 g) x' R$ q- J% q' Q

" O; o& E1 w9 y% `7 h; ]我講黎都係搞下笑姐
我已經叫左一個$178餐,睇佢幾時送到我屋企
) H0 d) g( a! h  n, B/ s, S我聽人講要成個幾鍾頭至收到貨
kfc 好味D  ^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。