<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Liverpoolr對中村有興趣?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by locklock at 2007-7-7 10:13 AM:

中村俊輔絕對不是一個人望高處的人...
中村係錯過02世界杯...
佢喺06世盃係主力
果時佢已經踢緊些路迪...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2007-7-7 04:49 PM:
中村係錯過02世界杯...
佢喺06世盃係主力
果時佢已經踢緊些路迪...
 咁都比你睇到!果然有心機看我寫的東西,明白了!謝謝!

回歸10週年了!
唔該賓帥唔好買呀, 唔想中村就咁被埋沒...
一係留低, 享受著萬千寵愛,
如果想挑戰, 可以揀意甲或者西甲D中型班丫~
Originally posted by enksky at 2007-7-7 09:56 PM:
Atletico Madrid同Monaco都ok...ga
Originally posted by enksky at 2007-7-7 09:56 PM:
你知唔知佢點起身嫁?
佢係靠當年單天保至尊,一人之力幫里賈立護級嫁!
英超既踢法真係唔多適合佢咁單薄既身型
俾人撞多兩下真係隨時收得山, 睇下朴智星今年開始係咁傷就知
而且佢都係得罰球一招.....其他方面都只係好普通
想係利記搵個冷板凳坐下都未必得~
i think 中村俊輔 not sutiable for liverpool
我覺得佢唔應該踢英超
以佢咁瘦既身型 比布力般果d撞下都死啦=.=
何況英超唔係太岩技術型既人踢 !!
咪話我話~收得多人咪係得3/4名
Originally posted by JackieHon at 2007-7-8 05:22 PM:
我覺得佢唔應該踢英超
以佢咁瘦既身型 比布力般果d撞下都死啦=.=
何況英超唔係太岩技術型既人踢 !!
吾通蘇格蘭超聯打技術? 吾係中村點解係些路迪可以發光發熱?

蘇超只會比英超更衝撞, 更高q大棍, 可以睇成較低水準既英超, 可看成英冠, league 1 咁看待....

足球吾係欖球, 吾係藍球, 吾一定要高亦吾一定要大隻!!

無錯英超係四大聯賽中最講體能同身形既, 但絕非細粒單簿就一定吾得,

胡禮菲立斯, 祖連奴, 細細粒咪又一樣有好表現....

蘇超都生存到, 仲攞埋足球先生, 真係吾明佢點解打吾到英超....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Liverpoolr對中村有興趣?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。