<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2008-1-15 04:37 PM:: U+ |% v4 A9 O5 }
/ U) @$ n; I& o7 }% K; o

! L) b- {. `) n我對沙田少年的性別有興趣% Z0 i! e/ u$ R; l- r5 k6 H
另外,我也是住在沙田區的。
$ G; p, B/ O2 s; |$ Y# u6 x; e  T& q: R

- E# \- l: L3 X! p
Originally posted by at 2008-1-15 08:03 PM:0 a* ~4 M1 s+ \1 c+ {$ P

" {0 y( q6 q' H) |直接d啦!衰鬼我對佢樣有興趣
+ f9 u' ^5 _6 q1 H! w" E

/ _1 L0 S) K1 B3 c2 h4 v% Q- l$ Q睇過架啦
Originally posted by chong2002 at  03:12 PM:
9 K0 L$ [7 h) t2 R, a+ k5 F0 |真係希望有人可以ban 左佢..
  }+ `- Y& T+ u: r( l- a' Z3 ^+ O6 n1 @頂佢唔順
  G9 a* I3 S& w2 ^; d' F

4 L+ a: I' ?: w( E# W& K佢同你樓上嗰件都不遑多讓姐
Originally posted by ckyckk at  10:05 PM:
; ~1 U: G* d, m/ [* b4 d; Q! N/ R  o! v
# ]- Q* t- f8 V. P" q! r
我唔 ban 分身架
8 G( A! W9 `, A- U, a
5 F+ s/ V/ Z& \9 u- f5 M- b9 T9 c( c
佢個簽名睇落同甘生有關.....好似暗示緊自己係分身' g7 n+ U! ]6 d' @' Y, D" |
但我覺得....毛論係佢真人定分身, 都係痴線既
Originally posted by 沙田少年 at  15:21:& o/ G" y; f2 c2 C7 X. l* U- u
+ l- y- Z6 d! m) f- @
吹水版 黎嗎
% @& t5 s& X4 r; B) G' G8 d0 T5 d6 u) Z
& j/ m/ B. p4 ]+ {
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:
, P" t. ?% G( C1 y7 R4 {! ^$ ^& C; a. S/ E6 l' z

$ u  j5 j& s5 n* C6 O! E; j5 ]; I$ K送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
' {4 c% h9 I" u1 F, @" g, N  H$ u: T  I% b3 Y9 _* _0 }( [$ p  F: H
咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
Originally posted by ckyckk at 2008-1-15 10:05 PM:
+ k9 M+ l) u/ N' u1 W( j9 N1 K2 k
0 G4 `( n4 s' y( s6 X
我唔 ban 分身架
1 N* h' b6 ~5 x* s咁直接殺真身啦
6 W; `0 e1 J% D9 k# p
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by playbr2 at 2008-1-15 11:02 PM:4 F) R) F# `) E, L2 p
! S: q; G, f9 B8 \( G* R. i% Q, E

; f4 n+ ^- G. F& [' o咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
& {9 A  c# i. O' q5 [3 E3 p
好過佢係度開post 講無聊野 =/=
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:
+ J! U: w, P$ ^3 [' z
6 ^7 k5 z4 |5 f6 A" Y" v6 N# H; ~9 B# {3 _9 U$ T/ @5 ?
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
- C! S' ^* E/ V# A2 p

% N1 _6 y4 }" n/ k$ }http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=136517
Originally posted by chong2002 at 2008-1-15 11:41 PM:  u! f. F- }5 m: p1 ^
2 Z- T) B6 r* F/ n) Z. ~, P" e
好過佢係度開post 講無聊野 =/=
7 i0 \7 U( E0 `; M  b- l4 Q! l6 o; g  W
http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=17. l* s3 D+ `  j
我開始明白呢個區嘅重要性................
+ Z2 Y" Z4 j( T0 y- i$ a# R, r. j6 r2 s0 n/ P9 O
話分兩頭,其實我覺得呀沙田少年呢吓真係掂咖,起碼引發到話題性吖嘛~% T; j9 L# Y5 W
雖然係插多過讚,但都算叫做令大家有d 野玩吖~
: C9 C% M! A& t0 ?" ~話時話,如果佢呢d post 圖文並茂登埋自己個樣同落街過程,收視一定爆燈~ , I1 r8 N1 x4 c5 B, x
肯定成班版主排晒隊加佢分,全部版友日日追黎睇,勁過true man show~
1 U7 Q% f4 j+ D- S: b& P3 l話唔定佢仲可以成為沙田吉祥物,從此成為沙田市民代表添呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。