<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 驚醒問題
返回列表 回復 發帖
唔好諗太多野   禁樣會搞到自已發惡夢架
Originally posted by 155220 at 2008-3-6 08:22 PM:
/ x% q9 A2 p, _4 y) U唔知點解我間中訓訓下會發夢,之後劇情會去到行梯級,然後一行就會失重心,就響失重心果一刻嵬會驚醒,你地有無遇過同樣情況同埋知唔知點解?
+ v" X$ i6 m' T1 Q6 a- E; R8 w; `5 w% S8 H' `  y
( j( Y6 w- p+ M0 c) u
Did you run to 梯級 in order to escape from some place/ someone? If so, it could mean you're worrying something in real life.
Originally posted by sakura310 at 2008-3-6 21:38:; C- ~8 E+ M2 d$ }
據說(我都忘了是從哪裡得知...), N$ K+ B: z: |, F: o
好似...
# Z; o! y% D* c7 r, Y5 O$ z

6 [- ~' Z3 p  ^/ F% N: ]咁呢個夢通常係會由幾多歲左吠開始?幾多歲又會結束?
Originally posted by sk at 2008-3-7 12:54:
; _3 b) X% Z4 A7 y4 C9 e" r  M/ B5 Q8 Z; ?* `( w% {
3 G) `  w" a; h6 K; C* h4 E- ~

' h( D: h, t- x! N, W3 RDid you run to 梯級 in order to escape from some place/ someone? If so, it could mean you're worrying something in real life.
' r- \- O, ?) E) x8 G2 Y, a1 w+ \
0 g) ?, a6 h9 N) }( v6 d唔係,一切都好正常,就好似平時行樓梯咁,但無啦啦會失重心,然後驚醒...
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 04:16 PM:* L$ N6 X9 D/ ^9 p8 K' d+ D8 b

/ A% f. A6 u, [( W3 m% p- n: P- Q+ }1 i/ `2 Y8 n1 _1 i5 S! C$ p9 B/ N$ a
唔係,一切都好正常,就好似平時行樓梯咁,但無啦啦會失重心,然後驚醒...
& X0 j7 K& T4 i" w( K你點唔去港男區呀e+???
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 04:15 PM:, c/ P$ |0 Y4 U+ s0 e

9 |9 K# j$ ?- W! M0 F! Y" c/ Z0 K/ c
- D! K* h( T7 e: U( X& z; [咁呢個夢通常係會由幾多歲左吠開始?幾多歲又會結束?
& C: P$ R/ t' _$ [咁我又唔清楚wor' u" D; y* P! s- ~
我記得有次夢到係我行行下仆低左% z1 ]7 L6 N# {( S+ u9 ?  A& H
跟住就有哥種「離心」ge感覺6 f8 Y) q+ \  ?4 O; a  s
我算係好偶然先會發生類似ge事
' ?- X7 D+ c2 p; k# \$ o$ `4 D我諗話在青少年期間,可能係指15到25歲咁上下掛...
Originally posted by e_e at 2008-3-7 16:21:
& W) _- E, y6 \& h. n2 V: i( j: ]( K  c' N
你點唔去港男區呀e+???
5 `) V- v5 f+ K) i9 B. C! }3 B" T* K' I7 i7 B) _) v
我唔知點解好多時唔知點回帖好& P9 ?$ S* L& y% ]& B7 ?/ J/ O. |4 x
你又有無好似我咁驚醒阿?
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 08:00 PM:/ W, E% n( Q( ~% h
) `# p. ^- ~# m% B2 P6 l! L2 z& l# W
# O8 t7 p$ J& V8 t2 f6 C
我唔知點解好多時唔知點回帖好# \' J: i! G  g* l3 G) ^5 c5 q
你又有無好似我咁驚醒阿?
. Q& \. f* U- q+ K  d8 D0 d
去我度羅~~# l1 F8 m+ t& A2 g8 R* `0 a
有呀 , 因為我係look架床 , 個欄又矮 , 成日形住會跌落去 ...
Originally posted by e_e at 2008-3-7 20:20:0 v, l) _- g; C9 o5 H. B
2 a: j4 ^0 n: K0 v% b' [+ a
去我度羅~~
# H2 ]- P- d; _) }5 n7 a有呀 , 因為我係look架床 , 個欄又矮 , 成日形住會跌落去 ...
1 a( [! {" w4 \8 |
. v7 U2 d7 h( `9 ]( f* N0 w9 V; e咁你咪訓得好差?
# A. V" l! E: ]0 ]以後放link之餘講番少少同主題有關既野咪唔會俾人話law
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 08:31 PM:
# P' q$ ]" z( `5 R
/ m+ ?5 q. K3 `4 d# v' r3 M9 I1 J2 c7 r: y( B. r, ?0 D
咁你咪訓得好差?: m3 q, x( J4 M5 F% i3 s
以後放link之餘講番少少同主題有關既野咪唔會俾人話law
$ [; y# Z' e9 z, Q7 _5 y  O咁又唔算 , 不過一撞到個欄就咩羅 ...( R% k' }. s% `. y) @0 u" Y
仲唔去我度???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 驚醒問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。