<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 雲加衰d咩
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2008-4-14 10:51 PM:

我覺得你真係錯左啦...我唔係因為...
oic, 又係覺得"假"...

就以阿仙奴為例, 我可以接受佢地好多場波贏唔到係唔好彩,
仲黑仔既球隊我都見過...

但我唔相信d錯判既12碼係坊間所謂既"假"...

要知道要用人為去控制賽果, 唔係入7eleven買包煙咁簡單...
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 11:06 PM:

oic, 又係覺得"假"...
...
假唔假我唔同你討論啦...無結果...無事實...無得定真假...
我鐘意講係假...你鐘意講唔假...無咩所謂...

討論ja...

但係你唔好再強迫人地去認同你既觀點啦...
難唔代表無...更何況...事實係有發生過...
我只係以球迷身份...追求欣賞公平既比賽...

講假波...我當然唔想係我想睇既賽事發生...
所以我對個場賽事有誤判我係接受唔到...
個d 十二碼係唔係假.....跟本就唔係我同你可以定...
我又唔係咩警察...我吹下...你又唔比...
係唔係要講d 你岩聽...你先會唔反人呢?
Originally posted by kaing at 2008-4-14 11:25 PM:

假唔假我唔同你討論啦...無結果...無事實...無得定真假...
我鐘意講係假...你鐘意講唔假...無咩所謂...

討論ja...

但係你唔好再強迫人地去認同你既觀點啦...
難唔代表無...更何況...事實係有發生過...
我只係以球迷身份...追求欣賞公平既比賽...

講假波...我當然唔想係我想睇既賽事發生...
所以我對個場賽事有誤判我係接受唔到...
個d 十二碼係唔係假.....跟本就唔係我同你可以定...
我又唔係咩警察...我吹下...你又唔比...
係唔係要講d 你岩聽...你先會唔反人呢?
你同得佢講計...預咗o架啦!
乜都要有得解的嘛!
贏唔到又有得解,1:1又有得解!
輸球十二碼........點解唔即刻入返人波先!!!
大佬!
你話喇....點有得講呢?

所以...要回應佢...唔駛甘認真!!
Originally posted by kaing at 2008-4-14 11:25 PM:

假唔假我唔同你討論啦...無結果.....
你自己都識講係討論啦, 大家都係係個進程中找答案..

話強迫人地去認同係好好笑, 我點迫? 用槍指住你地?
我講得你地唔o岩聽既, 可以駁完再講你既論點, 咁就係討論ma...

至於所謂"假"既問題, 我都係想係討論中搵個真相,
只可惜通常對手都係解釋唔到我既疑問....

假波當然係有, 唔係馬賽都唔洗落乙組玩左咁耐...

但絕對唔係主流, 唔係講到10場波已經有一場打假...
Originally posted by HansChan at 2008-4-14 11:38 PM:

你同得佢講計...預咗o架啦!
乜都...
睇你 d post 係咁講d悔氣說話,邊個上左頭有眼睇啦,
仲要叫人唔洗咁認真, 你都幾funny...
To: kaing

算啦,唔好同d包拗頸、嘩眾取寵d人嘈啦,公道自在人心。
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 11:43 PM:

睇你 d post 係咁講d悔氣說話,邊個上左頭有眼睇啦,
仲要叫人唔洗咁認真, 你都幾funny...

我好悔氣呀!!!我真係好悔氣呀!!!!!!

點解啲球隊輸完十二碼唔識即刻入返人波呢??
點解主場要輸波呢??!!!傻o架班球員!!!

我真係好鬼悔氣呢!

"嘩!!又黎c朗呀!!勁呀!!!贏梗喇!!"
Originally posted by edgarw at 2008-4-14 11:44 PM:
To: kaing

算啦,唔好同d包拗頸、嘩眾取寵d人嘈啦,公道自在人心。
唔駛甘認真!
得閒回應吓啲傻既,當練吓打中文囉!!
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 10:25 PM:

用艾利亞迪利黎同朗尼比, 已經...
唔干涉你地既爭論啦,只要唔好有人生攻擊, 粗言濊語,盡量唔好太偏激就ok啦

唯一想更正既係kaing兄佢講既應該係艾迪巴約,而唔係艾利亞迪利,誤會黎姐
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 11:40 PM:

你自己都識講係討論啦, 大家都係...
你咁大人...自己諗啦...唔係下下要羅槍...先叫迫既...
你既言論其實好有攻擊性...我唔知你自己知唔知啦...

而討論lee 個問題...講真...討論區只係舒發自己既觀點....
所以我話假你話唔假..無問題...但係總點係...你唔好以為討論就一定可以有真相同結果...

如果你以為下下討論就可以有結果...就係咁反人...
我想講...我反返你d 觀點也沒有意思...大家唔會討論出一個大家都認同既結果...
只係到最後互罵收場...

我唔知你明唔明我講啦...完全唔關波既事...我lee 個回post 其實唔係咁岩...
但係你下下引到人地去同你嘈...你諗諗點解先啦...
你如果真係想同人地正正常常討論...就客氣d...同埋係人地觀點睇睇先...
人要面樹要皮...做人道理...

[ Last edited by kaing on 2008-4-15 at 12:21 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 雲加衰d咩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。