<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 法比加斯輸波輸埋品
返回列表 回復 發帖
只憑一張相就斷章取義!?有冇證據?開得呢d名既topic,明知會引發罵戰都仲要開,有冇詳細考慮後果?

好同意上面kaing兄講法,清者自清。
Originally posted by 屠膠含三世 at 2008-4-14 12:29 PM:

法比加斯未必好有品,
不過曼迷十居其"九"好無品
其實我有一樣唔係唔明
我身為一名曼迷,但係去到邊就比人針對到邊
某D大論壇更加凡係你係曼迷就會比人排斥,搞到成個論壇差唔到冇晒曼聯fans

到底曼迷做錯過D乜野?
點解咁多人認為曼迷冇品?

你話曼聯既球迷經常輸波就暴動依d就話姐
但我又未見過喎
如果只係話贏波就寸人既話,雖然係唔岩
但個人認為,每一間球會都總會有依種人
唔明大家點解總係要針對曼迷?

可能係小弟睇波年資淺,會唔會係曼迷真係做過一d好過分既事?
如果係,希望有人可以話我聽
小弟係曼迷,係第2 個曼聯見到有人話
"現場見到佢放低件衫走去同球迷拍掌,答謝球迷完場後都唱哂歌拍哂手支持,最後佢都有執返件衫走。"
相信佢唔係冇球品
Van der sar
Originally posted by r0211272 at 2008-4-14 09:42 PM:
小弟係曼迷,係第2 個曼聯見到有人話
...
所以外國各大傳媒都無講呢件事, 如果真係掉波衫,
相當會攪到好大件事, 無理由咩野都無發生...

所以你講果個應該先係堅料....
Originally posted by eqhigh at 2008-4-14 08:33 PM:

其實我有一樣唔係唔明
我身為一...
其實我覺得好多人都係以波論波ja...
只不過有時...意見不合...個人問題先有爭辯...

我覺得唔怪球會事...曼聯阿仙奴兩隊波我都鐘意...
以波論波...阿仙奴昨日係打得好好...無壓力係會有表現...對一班年青球員...
佢地如下既賽事我相信會有幾好既成績....

相反曼聯既朗尼真係要比d 心機...昨日佢既機會真係唔小...
可惜都入唔到...反而另一個泰錐斯被換入果球冷箭...真係完全表現到佢既信心...
同埋羅馬果球頂波......
剩下既賽事我相信要好睇c7 同泰錐斯...
fabregas is a good player but he has always been arrogant
remember he spit in ballack's face
Originally posted by eqhigh at 2008-4-14 08:33 PM:

其實我有一樣唔係唔明
我身為一...
Absoutely agree... dunno y Man Utd always being labelled as a "LUCKY" club and their fans always being criticized as arrogant.

I am a fans of Man Utd since 1996. The first time I see a whole match of them is a FA cup final in 1996. They lose 0-1 to Everton by the way.

Back on  track, what i feel sstrange is that there are NOBODY say we Man Utd fans are arrogant when we lose to Chelsea in the consecutive 2 years and the years when we dun hv a single trohpy, and then we suddenly become back to arrogant when we take trophy starting from last year? Supporting Arsenal is a sign of good taste and supporting Man Utd is a sign of followong ppl or chasing brands?

I said b4 in other post that Man Utd fans hv supported the team even when they dun perform well..we blamed the plyers and fergie even harder than any other ppl. I dunno y ppl still think we are somebody that blindly think Man Utd is the best and other team is crap. You can choose your own team, I can as well, it is really infair to label us as arrgoant

[ Last edited by kt_1984 on 2008-4-15 at 01:09 AM ]
Originally posted by kt_1984 at 2008-4-15 01:07 AM:

Absoutely agree... dunno y Man ...
哈, 真係講得好...

我都有好多你講既遭遇出現, 就如最近同hanschan討論,
佢會個個post打"c朗xxxx, xxxx"一句出黎...

其實好多united既fans, 都好少讚c7讚到天花龍鳳,
尤其果兩三年空白期, 鬧老費同c7鬧到唔理性都有...

不過算啦, 香港就係一個k形既地方, 捧個隊一定要贏,
有部份朋友自己隊波贏唔到就會話曼聯呢樣果樣...

所以香港唔會明點解李斯特城降班都全場起立lor....

第度我唔知, 呢版曼聯既fans大多理智,
盲目偏激既只有一位bigfish, 但其實佢係玩野多過係fans,
只不過大部份朋友鐘意同佢"反智"落去...
Originally posted by wai0818 at 2008-4-14 10:44 AM:
李奧話輸個球波, 阿仙奴有人出口術大叫keeper , 但雲達沙話無叫過‧‧‧

skysport 訪問

http://uk.eurosport.yahoo.com/13 ... -united-s-grit.html
幫你quote 埋出黎啦
"I heard a shout of 'keeper', but Edwin (van der Sar) said he didn't say it, so I've left it and it's gone in," said the centre-back. "It was on my head really."

如果係阿記d人叫就真係

[ Last edited by 物__ on 2008-4-15 at 11:16 AM ]
Originally posted by 物__ at 2008-4-15 11:14 AM:

幫你quote 埋出黎啦
[color=Re...
真係醒lor, 咁on居, 呢d咁既小學生既計都會中...
唔怪自己笨怪邊個? 兵不厭詐呀...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 法比加斯輸波輸埋品

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。