<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!
$ K1 N3 T1 e6 {: P) j
6 I( Z$ D/ Q, k& b6 G7 e: N4 {% Y可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:24:
# a. v  \- L4 J, c& c>>>小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比5 K  c' z2 x; ~% W" k# r

; E, [  x9 _7 y# [' \% M- j>>>個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔
, N1 y& ^' D0 G2 w( |4 G6 b/ k: Y: S# W6 m. q3 S
>>>得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦
" K$ L- z: F6 R! M% _/ e  h6 Q  W3 h
' J2 Z( \; u; H! Y

' |8 e' V- ?; E% g, U# O1 w( u% Z" U* j, l  y
個竇唔係我咖,係我父母親大人咖,我仲係瞓橋底咋大佬~~~
* z3 A' y1 {( Z% x邊似得大佬d 你咁好人,慢都照用喎~
2 w6 ]2 f4 \# ]/ k
/ h* [" T& t! I3 o4 H) ~個靚妹唔靚咖~ mk靚妹仔一件嚟咋~* l) ~% K* D4 [0 @: i) U; V  t
- t1 U7 `3 z* ~' g
我諗呢,件靚妹應該係職員B 條女......所以佢兩個後來係一齊走嘅~agree:
Originally posted by kinz at 2008-6-29 19:41:2 W0 G$ \. Y8 `9 K
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
3 Z/ C4 E8 Z8 `% n% W8 B, K

0 p5 C5 w* J* N" i6 Q" T0 [
2 U2 @. ?$ Z* I呢一點我又認同喎~
. N: u, |- }4 P  N# H5 Q/ g0 b4 jso far 佢嘅服務質素都真係幾好~
Originally posted by 我愛波啲娃 at 2008-6-29 19:42:$ `7 h- R5 I" o, b
至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!
# T5 G! _* N+ ]4 `7 N) b* P6 B& Q! S  [- R& A. Z
可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
6 D  }6 U+ S8 \/ b* U: _& E2 q
( C$ m8 n% m. y' I2 [9 Q# h& ^0 A6 _2 ?
係鬼靚女!係一個招牌跌落嚟都責死幾件嗰d 旺角貨仔咋~~~
2 h0 Q2 X$ [' s. Z- T3 H仲要應該係人地條女喎,邊食得落喎.....
2 y& _& a* d; |* J* L7 q" _  e0 t7 G9 ?! {% o8 |
我夠無咯~~~~

擇選原創

兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲要跟多個靚妹! 7 y2 \6 {! K  M0 b
仲要好sweet sweet咁對我講:hello(係佬)~  4 O) M0 l2 q6 g" B; w( w/ \7 s
(我操!)+ F3 z/ _0 \! R& c
我:唔係吓話,呢個女仔又點稱呼呀?
' x5 ?2 s, `8 l! |5 m淫 :呀.........佢都係我地同鄉(睇個樣好似未夠秤喎,同鄉?),佢負責service咖 (咁即係上嚟出口咖啦! ) 你唔介意呀可?(我.好.鍾.意!), j  p& \: e# R; Y! h
跟住賤 同個靚妹踎低左唔見人,個靚妹好似好滿意咁O晒嘴,真係想賜贈雞巴過佢!1 t9 p; J% j4 q2 I" y& q  T

! L* l( U. c6 i: O1 b4 u....<play完>3 C& [' B5 u, E/ N
; \! E8 [1 ~2 z
[ Last edited by playbr2 on 2008-6-29 at 08:44 PM ]

474 x 595 PIXEL下載

Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 06:44 PM:$ Y" s( B% n7 u+ A2 A

* P7 s; n- a$ |5 z6 Z: K* j4 Q
; Z; c( u+ c( x精彩, 精彩 % E+ j2 A) ^7 @0 D# v. L" C, }
...
5 T( y5 z7 v' s) E, ~3 |6 A, K* l- W- _1000mb
Originally posted by playbr2 at 2008-6-29 20:21:
0 w4 Y' y) S  f' {( A6 V兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲...
$ y# M. f9 d' C* c) J) v9 N6 X
1 L! m  _7 E. G- z9 {
死仔又嚟屈我八爪魚?
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:10 PM:6 b# Q7 h0 `% Y
% S8 D9 {' v+ f$ H5 \/ c: o
精鬼精馬咩 今次真係多得...
+ B+ J/ j5 T% _: I
" b1 q! a9 m/ _, w0 L8 {
你個母親大人真係多得你唔少 ; |/ ?) B5 u, ?5 Y
0 b4 Y, d9 r6 L4 t
母親大人:「你個衰仔幫我申請埋d 豈有此理寬頻, 真係豈有此理, 等我打過你個衰仔先得!!」
Originally posted by kinz at 2008-6-29 07:41 PM:
% c8 j# G, S, M( D; V我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
" }% e4 F5 N/ D5 G' T: N% H# W8 u

* K9 C) L, n0 b; ~6 X4 Z5 W4舊水   I5 J6 x! _2 a& ?

$ }4 f4 d5 S/ g1 R; S1 @你用幾多 Mb 呀
; v) v8 L% ~6 O3 Q6 ]& c5 E1 Z* c9 A2 O; s' `# c
100Mb 又唔止, 30Mb 又唔駛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。