<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔終於失分啦~~~(大家一齊入黎以波論波)
返回列表 回復 發帖
打左大半季
出黎出去都係果幾個 鐵人都死   
聯賽仲有失分的餘地
但係月尾對巴菜之前無啦啦再傷多一兩件
咁就大檸樂
我愛菜菜子
When they will be vs Liverpool in League Cup final, they may lost another players and lost the final..
then...........

oops.... will they like Arsenal in 03-04 season?
except league,...... lost everything........
其實車路士係黑仔啫...
場波係d波射中占士.... 唔係占士好勁.....
車路士fans可以放心.. 聯賽唔會有咩大問題...
只係歐聯對巴塞好危......
Ronaldinho + Eto'o 比 Terry + Gallas 快三倍......
真係唔知點死....
Originally posted by gigg11 at 2005-2-7 10:26 AM:
呢個都係 車仔由洛賓復出開始
過份依賴洛賓一個獨放既 惡果
呢家得番杜夫
加上洛賓比較好勝既性格,下下搏盡,唔傷就假

但係照睇摩連奴唔係 傻ga~~
佢應該係黎緊一段時間諗到邊個頂住洛賓
所以呢段時間正正 ...
摩連奴於上場比賽失了兩分,必定不會於短期內容許再次發生!
洛賓於季初未披甲時,車路士雖欠缺霸氣但卻勝在一個「穩」字!
而且當時連杜夫也倦勤了好一段日子也能有如此成績!
所以可能於以下比賽重現1:0的戰術地順利捧盃!

384 x 285 PIXEL下載

Originally posted by qazqazwsxwsx at 2005-2-7 01:57 PM:
車仔的攻擊都在晒條中場線度
攻擊重心----對wings無左成队死晒
影響一定有!
但不要忘記車路士於季初也是沒有洛賓和杜夫的!

372 x 450 PIXEL下載

Originally posted by bobby_cth at 2005-2-7 02:17 PM:
而家就係曼聯同阿仙奴最後既機會..........
現在9分的距離,餘下有12場聯賽,對於捧盃經驗豐富的曼聯來說,實是機會重現!

361 x 282 PIXEL下載

Originally posted by pyliu at 2005-2-8 04:28 PM:

影響一定有!
但不要忘記車路士於也是沒有洛賓和杜夫的!
但季初杜奧巴同古莊臣fit牙

115 x 115 PIXEL下載

主觀角度黎講,我唔想車仔同曼聯贏.
客觀角度黎講,我覺得曼聯有機會,而且車仔可能會洩左
不過點都好,都要睇埋車仔對愛華頓同曼轍斯特打比先有定論
Originally posted by pyliu at 2005-2-8 04:34 PM:

現在9分的距離,餘下有12場聯賽,對於捧盃經驗豐富的曼聯來說,實是機會重現!
假設
阿仙奴贏車仔
曼聯贏車仔~~~

車仔起碼要自己輸一場先~~~~

睇黎呢次真係要靠拖肥糖
寄望車仔d人傷仲好啦

115 x 115 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔終於失分啦~~~(大家一齊入黎以波論波)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。