<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
) q& W1 N/ K3 v! e, |/ ~* w! W' o

" T( [2 X! r0 |但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?
6 m7 Q# ~3 R5 ^: l$ Ijojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
7 [1 `# K. N7 n梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.- e2 `# W/ g' p  W4 f: H7 n1 b, W
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,% i2 [: _+ d  g* q
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
/ I. W+ p- N! T6 A7 j$ _梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
4 i' v& h" j+ s我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
" P& O# C' t2 z! `: V討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...
+ w! `0 B; y4 d" U8 W+ D) r6 zWinters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
1 n6 ]& H/ H; v: y# u6 ^; {! p9 u/ S8 C, q+ n6 p) P
一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
, N0 M8 }3 P2 @0 X不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
  P7 w. K) U  \9 b

$ b" M7 u; Y0 X+ E! r2 o一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,  g8 n2 K( r. ~% l
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。# N; f3 I: H3 k$ q  I, K+ P
andyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
5 d+ |$ X9 \3 {6 I
河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
9 @; E2 ^: ]4 J/ N. P- Z河蟹( S3 G& x+ o3 C) c" X. x8 ~
奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
% x$ X3 n7 x2 D2 f8 t# H
8 r% s0 g' [- J( L* W' c5 R( }. l: D6 |
河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
3 m: [; I4 i- l7 f& w* i/ D6 \0 p% {3 ^* c3 ?5 v* v
係咪個別板主問題" Z: P& y/ W! W
奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
  Y& C% s1 }! _; z: \: `+ {

+ j6 o: Q1 |8 r# Z: E個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。
6 v6 Q. G* ~: h" X7 |1 ^2 F! q
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
1 L% V4 t, Y5 V# z* k; @- |0 q在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,0 ~5 s0 {  q& y
(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)
  L+ V/ E8 W3 V但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,
" R6 w) f4 ?1 y% `回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。+ V; _$ j8 W8 E7 s: I; {6 v4 z

+ d" a1 ?8 m- a以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
( f- L# S* B) M; h9 a
# x8 I; r0 t, Y1 t" B% V0 D' |
/ d5 e7 ?$ p: _6 l7 O# ?* X& K0 j& ?8 W8 E5 Y) ?4 o! M6 c7 x
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。* |: p  }0 a' e* ?$ K
6 l+ F$ j5 r% c$ L( ^
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。' P. p& t. Q& |% y5 z
在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,4 o( l6 Q5 v5 P
(大多選擇忍受,因為某 ...
' a7 `0 w7 W" qandyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
9 z2 d8 H. f1 z9 u8 T. o3 ?3 r+ T! |1 ~3 R0 ?" S" T
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 4 V& U+ ~& a" ?
2 w, l- o0 {/ D% d( H
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
+ T% P! u0 j  g( |8 t; t4 g3 Z2 i0 U$ n& g6 y
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算
/ U0 y$ N; v2 y# Z+ P7 b" w/ S4 X& W& ^6 {
又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...
. i3 o- e' B+ U) b* X2 j( x+ _8 ~+ ]& Y% k7 p6 u
同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk, ; U( E5 m* o1 O* ~$ h8 Q
, E( s! e7 |8 h
連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
8 r/ ?0 D- Y. Q7 ~% z
  d( V& W& e0 |1 ^- S
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 5 P% d- j- F1 ^, V7 `" n/ q
0 d' v* Q) W3 L7 x' j
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
9 H4 o9 e& S, k3 E5 f; v/ w7 R, n! k% e1 Z( v0 V
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...
) b7 L9 m; n- \ATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
- e9 v: P$ S" b' m; P- _, N# l
4 k( L! o: M+ H, Q
4 J4 O: {9 T" C% [/ {/ F6 q
Winters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
! t8 c( h$ Q1 p  ^2 C, z6 Z
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
2 g/ [% e; T' i9 v( M9 V6 g0 T如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
' J$ f% h1 o% Y" Y/ U4 v( A
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...$ j# s8 z+ ?. V* i6 ~
如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~6 h% k3 e- W% M. }5 ~/ o. \+ ~1 F5 p
e_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
4 Z0 X+ _: V  S除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。