<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖
返回列表 回復 發帖
8 ~1 _3 E, d, X$ }' ?+ ~
可能第時係某某大企業既"曾董事"......可能叫"曾倒屎"先岩........
, A, {8 Q& P! N% @HansChan 發表於 2010-6-24 08:18 PM
' C' Q, V' G: W( p% N

$ g. E: x' C% c% e虛名一個,極其量都只係掛名董事,
/ `5 V8 U4 v6 E: @邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
  |9 w0 q" E1 Q: T. `- W+ E我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
) j8 d0 R, t/ Q' L建設...曾狗絕無本事,
' X1 J4 o. b0 _7 c但講到破壞.....佢應該受之無愧.....
, L% j3 L. I, `. b$ Q
! [* i$ ^. j! E) A& o虛名一個,極其量都只係掛名董事,9 C3 R9 O$ K' n5 }1 c( ~6 W7 n
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕," Y* U/ r" V3 A" x6 E. w9 t1 F2 f
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
( w: O9 V8 {2 W+ V6 z+ s建設...曾狗絕無本事,2 {6 p2 k% p3 F6 @
但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...
) c# T/ X6 O: b+ |1 u1 j: [/ S費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
2 y4 I' y3 I  J都唔可以甘講o架!!4 x1 B+ ]! |6 N+ G# c# i  F
有邊個有錢佬唔係狗人??
2 n, |# K/ U6 `唔狗邊搵到大錢呀??
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
4 ~- a( \6 S! r7 N& [" t6 v5 a; N7 T4 `' h# w4 u
虛名一個,極其量都只係掛名董事,
9 s7 O. |; E. A. M7 p- V邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
1 `- Q$ E! o! I* }我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
, _( q+ z6 c" Y% T$ J建設...曾狗絕無本事,
" z7 H. T! a# u1 i: d但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...  y3 h. K  ?* j0 ^% c# t) E2 H
費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
, |3 y9 Z! |) ]  _

" Z- }$ i) e: J7 f" a* g1 k何俊仁原來係中 共地下黨員牙   
禾係 ........ ....... 電梯男
" T* r- M6 r; l
都唔可以甘講o架!!
3 t, R  s+ ]% E& w4 D( G2 {+ N有邊個有錢佬唔係狗人??
3 G8 y  i$ V) X唔狗邊搵到大錢呀??6 U$ {( c) H$ {
HansChan 發表於 2010-6-24 08:27 PM
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........7 o4 I1 X4 r* A2 z$ \
奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
8 I- F. f- W' {( E6 f
所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....8 K4 d" j8 }8 t
就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
$ d3 G- W. H! d( E* z" w只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..1 V8 C* A1 h- u5 y! R1 ?0 [8 K
始終係死局一個!!$ v5 n! d8 V+ T
政府响哩方面咪一直逃避囉!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
# ?; V5 W7 Z) x  H
所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....
, t) V6 s( G9 M$ d就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
! F% |( F. L; m# N- s3 [只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗.." U- a0 [3 Z2 [4 L' b
始終係死局 ...4 c  W. h; J* B8 o+ ]! w% o
HansChan 發表於 2010-6-26 12:53 AM
好野一針見血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。