<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
& [# e6 d4 ~1 r0 y; v( J: z2 D5 Y/ M% {8 d
你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走& v* z+ S. k$ U# @; q
aiqianli 發表於 2010-7-25 10:59 PM
) y* \5 R  T- N+ [5 w$ q$ I$ I, o
7 h4 ~( R3 q. T# E. u; E係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
4 j# N, X3 c( }$ h% `8 L5 d4 t「威望」換「流量」) C5 f' B2 ]2 {- `$ N8 m0 ]
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
8 Z3 }/ x& q, d- _) `  H依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:17 k$ i7 e: S4 D- `) N
而「威望」換「流量」, 比率係 1:1, 吾明再問
/ w  i# ?% u7 B. H% I2 Q) m; h
  _1 c5 G) C" g  Z
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「」換「流量」/  
# J8 [2 {2 S5 j* K+ R. A6 b「威望」換「流量」# h5 j6 n( s0 \! Z0 R. \
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
0 T( @- J% O8 ~, P" x依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...
6 y! K0 u- L) Jktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
2 `7 F  q2 p' a7 Z$ e7 H6 i' C0 X你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
4 g- G, M4 ^* O! _  P4 ?+ J6 w+ ^! Q' O3 k$ l3 u* h: Q; d' w
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  / x) M2 q; j- S4 D3 @/ y. ^
「威望」換「流量」
' j& x/ V2 f7 |: C8 z) qhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits* G% a' S* ]4 K
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...9 {8 p% \( C" i7 m
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
懶叻, 過哂你D分比人啦
, s- O9 w9 G7 T& z/ P5 B( w
你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
( q0 `. t6 l4 |4 a/ j* zaiqianli 發表於 2010-7-25 11:14 PM
8 v. j, O5 N5 S
9 L5 r3 d: n3 Z0 F  k: c
我又唔覺係問題
2 N2 f; k& [/ D( T咁樣, 就可以少d 廢 post
$ `; |& p( c& _4 B- j/ W  V

) v6 _# L; i3 z  e3 {9 {咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
0 D+ s( d% `$ [' r& naiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
懶叻, 過哂你D分比人啦. f* y. l* I5 r
d228216 發表於 2010-7-25 11:22 PM
# V7 ?! n& _, E" o
8 {/ v9 P( r8 g# q
比條生路行下
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
& j  P. W5 B. ]4 hd228216 發表於 2010-7-25 11:24 PM
( e$ \  b/ ?0 d0 V- {% ~
9 S7 g: Z4 K8 W2 v/ C你睇睇我流量同威望,你咁鬼多俾啲嚟用下都唔會用你幾多啦,咁溝屎
4 u+ t6 V' l; [0 w; O
8 {% Z: t  s: }5 k比條生路行下2 F& K+ Q, y% d
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:34 PM
! M! n# }; i$ ~/ _% U) ~
/ n9 l6 C' A* |, i; }& L( E! j邊個又俾條生路我行下?
3 m7 H0 b* ]7 T/ R% {

/ X5 W/ [  d' L' a6 W邊個又俾條生路我行下?
3 y" o" m5 M/ T7 J) T" Maiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
( v3 `4 M9 ^% J$ a
4 ]  C4 d0 F2 B4 t6 N+ t) D係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
' s+ C( {' L% _" P$ p! s7 R「威望」換「流量」
3 v4 |7 H  {" a; a$ Hhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
% Y6 g8 v8 G, N依家, 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:17 F% s$ U/ [! V
而「威望」換「流量」, 比率係 1:1
0 v( m/ h4 [: C1 L
' M# D/ K% `) p( I8 X, W
+ {0 B  }/ ?$ i: r0 f3 f& B2 @4 h其實, 你明唔明尼段野, 講乜
! ~& {, C2 c" z3 u: ~, \: O錢可以自己辛苦努力工作賺, 分都可以." Y8 I) N3 a, a
同一道理, 你可以乞, 但係做到咁殘做乜.....+ a4 V6 G7 B& X: O' F+ o
你做左d 咩出尼, 管理層會知, 會睇....0 ?* q; N0 _) H0 p$ h$ B0 w# i
你信就繼續發帖, 支持 26fun 啦' Q+ K4 L1 J  h3 |
ps:切忌洗板
2 P7 y! ~( ?/ D  p
) V0 a/ P8 }8 Q2 O( y0 T邊個又俾條生路我行下?
9 K) p9 s* l/ a( }- U0 ?aiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
! c2 U3 x# B) d3 R7 z5 q
* i; U8 `7 g) x0 N6 O26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。