<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » hktv請倉務,有冇人知到好唔好做,急求意見
返回列表 回復 發帖
靈魂出,死左玄就咩都唔駛理
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
10# 66630
咩都做住先啦, 好過量地
seekuml 發表於 2015-8-24 09:48 PM
政府量地官牙
政府工鉄飯碗、人工高、福利好、假期多、唔辛苦、糧期凖.........
政府工鉄飯碗、人工高、福利好、假期多、唔辛苦、糧期凖.........
cxzcxz 發表於 2015-8-24 10:19 PM
仲有長糧牙
10# 66630
咩都做住先啦, 好過量地
seekuml 發表於 2015-8-24 09:48 PM
我驚又好似之前d濕9公司咁,搞到我人唔似人鬼唔似鬼咁,想搵份好d可以長做真係好難,好工又唔輪到我做,見幾份都話等人用請,話過兩日打比我返工,點知全部放我飛機
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
王維基 = TVB、689、阿爺眼中釘

王維基 = 泛民盟友
自拍男 發表於 2015-8-24 05:06 PM
維基都刻意同黎生保持距離啦. 佢係生意人會明白咩野係生存之道
維基都刻意同黎生保持距離啦. 佢係生意人會明白咩野係生存之道
impreza 發表於 2015-8-25 08:49 AM
同美帝保持距離牙
仲生唔生存到係問題。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » hktv請倉務,有冇人知到好唔好做,急求意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。