<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [特級號外] 徐子珊係大陸食 "尿醃蛋" !!!
返回列表 回復 發帖
知我者 ... 你都有咁既心態拉

我估有架 , 子珊出名OPEN , 做愛都要半粒鍾先夠

迦樓羅女王 發表於 2017-5-30 10:13 PM
賓賓最OPEN
知我者 ... 你都有咁既心態拉

我估有架 , 子珊出名OPEN , 做愛都要半粒鍾先夠

迦樓羅女王 發表於 2017-5-30 10:13 PM
我明你既
但我真係無咁想睇喎
一來無興趣睇佢,二來我好仁慈,唔鍾意做既我唔迫人嫁,無你咁多花招

女吹下都係為左please你姐
出名OPEN姐,要口爆仲話想吞埋,應該no way,佢d格喎
我明你既
但我真係無咁想睇喎
一來無興趣睇佢,二來我好仁慈,唔鍾意做既我唔迫人嫁,無你咁多花招

出名OPEN姐,要口爆仲話想吞埋,應該no way,佢d格喎 ...
sarmsan 發表於 2017-5-30 10:36 PM
元老條 J 出名保守
我明你既
但我真係無咁想睇喎

出名OPEN姐,要口爆仲話想吞埋,應該no way,佢d格喎 ...
sarmsan 發表於 2017-5-30 10:36 PM
... 我聽講 , E+幾乎100%囡囡肯咬咬 , 當一半肯口爆 ,
又再一半肯吞精 ...
都己經25%拉 , 我覺得佢絕對係最OPEN果25%喎 !!!
... 我聽講 , E+幾乎100%囡囡肯咬咬 , 當一半肯口爆 ,
又再一半肯吞精 ...
都己經25%拉 , 我覺得佢絕對係最OPEN果25%喎 !!!
迦樓羅女王 發表於 2017-5-30 10:44 PM
咬咬我唔質疑你,但你推斷肯吞個比例都幾高喎

利申:咁我真失敗喇,無被咬咬好耐

sarmsan 發表於 2017-5-30 10:55 PM
sarnsam 比真女咬咬

sarmsan 發表於 2017-5-30 10:55 PM
下 ... 咁改為1/3肯口爆 , 再1/3肯吞精即係11%係吞精 , 我覺得子珊有機會喎
(仲有個說法 ... 娛樂圈D囡囡係你唸唔到咁OPEN)
25# 迦樓羅女王

你聽邊個講? 聽自己講? 自吹自擂?
25# 迦樓羅女王

你聽邊個講? 聽自己講? 自吹自擂?
kitty98 發表於 2017-5-31 05:59 AM
野 , 明知人地係青頭仔 , 仲要咁串人 ... 我嬲你 !!!
其實佢接受度都幾高。。。知道後仲拿來聞(>﹏<)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [特級號外] 徐子珊係大陸食 "尿醃蛋" !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。