<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 煒哥<深宮計>倒奶片段流出 !!!
返回列表 回復 發帖
忍唔住 ... 又要裸翻江美人出來 J
liZ7bmH-Cvs

jRGQq6eku5M

6u3a5cbz4mk

DLIej4V57BU

JotWn4uHoOQ
迦樓羅女王 發表於 2018-6-6 04:04 PM
江美人條氣唔順..比阿田搶走廣告
江美人條氣唔順..比阿田搶走廣告
胡生 發表於 2018-6-6 04:11 PM
我睇未必 , 江美人幫BODIBRA拍廣告只係拍到2016年 ...
阿田係今年先拍 , 中間仲隔左個2017年

我自己就咁估既 , 應該係江美人接左謝允錤個豐胸廣告 ,
而因為BODIBRA同謝允錤都係主打豐胸 , 咁即係只可以選其一 ,
... 而且係廠商而言 , 三兩年換一次代言其實係必需要 ,
因為咁可以比到觀眾新鮮感

其實我好好奇 , 曾經郁D都變 "機動戰士" 既我 ,
當年受阿滕影響 , 唔少子孫因為佢而犧牲 ... 今日既  "機動戰士"
會唔係對抗江美人既路上 , 開過無數咁多 "鎗"???
我睇未必 , 江美人幫BODIBRA拍廣告只係拍到2016年 ...
阿田係今年先拍 , 中間仲隔左個2017年

我自己就咁估既 , 應該係江美人接左謝允錤個豐胸廣告 ,
而因為BODIBRA同謝允錤都係主打豐胸 , 咁即係只可以選其一 ,
.. ...
迦樓羅女王 發表於 2018-6-6 04:24 PM
阿滕個謝允錤豐胸廣告no.2輯最正..jj n次有多..百j不厭
賓穎跌奶呀

bobo21 發表於 2018-6-6 12:49 PM
唔得.....跌咁少.....

評分次數

• bobo21

阿滕個謝允錤豐胸廣告no.2輯最正..jj n次有多..百j不厭
胡生 發表於 2018-6-6 05:04 PM
即係邊輯???
正喎..揸住碌棍好奇
胡生 發表於 2018-6-6 04:09 PM
夜嘛嘛,去扑野,今晚睇。
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
15年果輯咯

640 x 349 PIXEL下載

640 x 354 PIXEL下載

640 x 356 PIXEL下載

查過拉 , 呢個廣告最早應該係2014年出 ... 不過我都估唔到原來咁近 ,
可能因為上輯係2011年出 , 所以搞到我有記憶誤區拉
胡生 發表於 2018-6-6 05:04 PM
查左資料勒 ...

BODIBRA係2011年開始有廣告 , 但2013年先有真正大一點既廣告制作 ,
同年己經簽左江美人 , 係佢地第一個星級代言 , 阿田算係第二個正式代言
(中間有一個唐寧扮試用訪談)
如前所述 , 江美人係2014  15  16三年都有幫BODIBRA出廣告 ,
2017年BODIBRA無新廣告出 , 係今年先有阿田果個 , 所以唔關搶廣告事

謝沇錤就係2011年開始有廣告 , 即係滕麗明果個 ...
兩輯廣告一輯2011年拍 ,  一輯2014年拍 ; 跟住就到2017年既江美人 ...

其實謝沇錤 , 係咪即係十幾年前 , 一樣係搞豐胸生意果個唐X琪???
有無人細個係日日 J 阿滕???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 煒哥<深宮計>倒奶片段流出 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。