<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yutik at 2005-6-3 05:24 PM:9 L$ n: [' a& N5 @9 o
你好似同甘國武一樣, 被人boycott
# ^/ ]4 k; j6 J  B  A( R* [  I2 D, P5 a( m2 a5 j! C
情況有些少相似, 但篤少 cute 好多, 我会好掛住篤少 d post 架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
放心
8 H. s; |3 ~2 t/ w6 j9 a我唔會
我愛學而~~~~
與世長辭
喂,呀若望岩岩瓜左冇耐你又話要跟埋佢一齊去?咁點得架??
愛死雷凱欣
你幾時消失,點消失法
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-3 15:38:
8 K7 @" u* G% z假如有一天我突然消失,请不要找我。
! J! @: S7 z7 U$ ?, r找你??? 找你替死咩???
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Flankly nobody give a damn!
Originally posted by gettinglay at 2005-6-24 11:52 PM:
0 V! }- i" U' vFlankly nobody give a damn!
, V5 `" r, E8 z6 y! m" ]0 |# c
Frankly, nobody gives a damn!
Originally posted by crap at 2005-6-4 02:29:+ r- S& l2 x4 ]2 @/ `/ m9 }8 m% k9 m

$ r, j  ~# P2 _* E3 A# x1 P" u# E
; H1 U- C  m% L$ C" Y. J阿篤篤一向鍾意引人注目嫁啦
# A+ ~1 ]. x1 ?. F
唉,博出位...@@8 _2 i- F; u& Y/ ^0 @7 [- r
你尼個topic真係好無聊....3 b: H2 [& c* r% [; H3 Y7 v
都唔知你up乜...  R9 A, \* ~* ?" F/ e3 r% n4 r9 x

' i; f, S9 @0 s3 h你消失,對我們其實無咩損失...in this forum...
- H9 _. Y+ t2 m- [所以搵你做咩...你鍾意潛水咪潛水囉..

14 x 15 PIXEL下載

個topic真係好無聊~~!!

Originally posted by 大波仔 at 2005-6-25 04:44 AM:
0 I7 T& r5 O' ~7 ?: M4 q
% ?( U1 k4 O* `唉,博出位...@@8 J# _' }$ g! m5 Q
你尼個topic真係好無聊....& g1 {- X1 n4 R$ O6 J+ P
都唔知你up乜...  t3 P. S0 Q. t; X( d8 G

! `$ s3 [& p* p6 Q. a) @6 v你消失,對我們其實無咩損失...in this forum...
3 v! o( ?/ B) v! |+ M6 L; b所以搵你做咩...你鍾意潛水咪潛水囉..
3 ]# g: K: x5 V" m; ]' t$ V) S
+ ^& D" K4 n7 M1 g) H

k, P! ?7 i0 R- i( B0 \VERY AGREE~~~~~!!! WITHOUT YOU,,,, DO WE CARE~~~~~~~!!! GO TO HELL LA~~~~~!!好無聊~~~~~~~~~!!!YEAH~~~~~~~~!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。