<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by karenmoe at 2005-6-9 10:42 PM:3 E8 ^7 e; s6 ~5 z9 M

3 f' v2 T* X- Z8 E1 c2 l7 ^8 T" }點解佢賤你會唔想講?
) _7 C( i0 Z1 P- V' `* R; y5 Y除非你身有屎啫.
# T* }6 Y9 s- K/ [5 a
" A2 [# m* W: k, a1 d. ]! s你咁講都係想我講啫,
4 N/ |; x$ K. s) o. M都係嗰句, 邊個係加害者, 邊個係受害者, 天知地知我知佢知,
7 j8 X% y% m  G3 Z5 i& w  o% i3 G佢想迫我哋搬, 做埋 d 我報警同搵律師都無用嘅方法,3 i4 S' @/ T( B& d) n
不過我費事响度講咗 d 無良業主走去学啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 11:27 PM:
1 b2 @4 o% n; O% @- Q5 P9 i) D* h8 x* Q& E! l1 o2 W5 D, V
& p4 S# y2 E; l; {6 `
你咁講都係想我講啫,
0 h0 {; F, [0 @1 u  v: r9 h, A都係嗰句,...
  N/ O) [$ @, |- m1 O' t4 k
咁我都希望版管們能刪了這個主題,9 p# e. r( D8 b/ v# |7 S
避免那些無良租客有樣學樣.1 U: O# @2 M4 g, E. e1 c& o1 p
始終無良樓主又係,無良租客又好,大家都唔想見到.
Originally posted by karenmoe at 2005-6-9 11:34 PM:
) j) u) [, E) o+ @5 i' A8 B: A/ `
6 b/ l! Z+ f: X, N7 O6 H" m咁我都希望版管們能刪了這個主題,
- e; v% \9 m# f' L  J( p2 t避免那些無良租客有樣學樣.
3 A4 k* M1 a( n0 s# U2 q始終無良樓主又係,無良租客又好,大家都唔想見到.
& B0 F, @/ j8 q8 o
7 m( |: A1 M0 |  }# l0 E: I我支持 delete 呢個 topic
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 12:36 AM:" ^6 ?4 j$ B" W+ W1 {

1 _# I1 d, g. g9 T: e
+ k  o+ t3 a  P: _我支持 delete 呢個 topic
7 }3 I9 Y/ e7 C( Z  y
咁你開topic做乜?吐苦水又唔夠盡情..
Originally posted by at 2005-6-10 01:10 AM:, Z9 B& g! y' `  H9 t% D) f4 G. V
% |- g. s$ \" {! _
咁你開topic做乜?吐苦水又唔夠盡情..
9 `% F5 ~; b1 a# m/ F  z: I9 Q1 u( C8 V  M  Y' M9 E# W
做乜? 吹水囉
買蛇放係屋~~~~~
9 m& A% m' `, n# r% I: X: g6 j/ m(講笑) 唔好試
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 01:18 AM:. _9 X6 ?8 P" o, L

0 Y7 J4 [  a7 f( u3 L& [5 ~) D" m& l6 x  q" D
做乜? 吹水囉
+ I6 E# M0 `% M& |: [
你都預左無人幫到你架啦!!!
% z% C% e* ?. q吹水就盡情d....我地又唔知你乜水,怕咩講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。