<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我的單思病~快來醫我~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2005-6-19 12:25 AM:

brother~

我反而覺得條女唔buy 佢wo~~~

咁快出街驚嚇親果女仔wor~
要快D架啦
一放暑假就好少機會見面(唔知係唔係??)
點都要試下問佢擺電話,打比佢(just try)~
多謝各位大大....
回homan~
仲有冇多d 資料 ?
要咩資料呀....
brother,
你係icq 同佢講左, 佢叫你唔好玩佢.......
我覺得佢已經reject 左你  !!!!
(如果唔係, 就係考慮緊, 但係唔似, 因為佢過兩日先答你,
應該考慮完)

你覺得佢對你點先 ? 佢有冇避開你 ?
你自己覺得仲有冇機 ?

你既條件點先?? 符唔符合佢既要求 ?

大家之後仲有冇機會見面 ???
你而家form 幾 ???

你同佢原先熟唔熟???
仲有幾多人知依件事 ??

如果佢reject 左你,
唔好再煩住人啦, 要重新開始部署過
如果唔係一定玩完 !!!

想唔煩gei,
最簡單, 溝過第二果啦
大大~話追第二個就追二個呀~==”我有幾多個年頭呀...
我同佢總有一年同班==”
上次係icq講完後~返到學校又吾理我~icq都係~有一個月==”
我覺有少少機~先過來請教下你地~
我本來同係普通同學==”而家都係><
佢無拒絕==”但都沒有答應我==”
我想都要重新部署過
煩得來有點開心?緊張?(總有點神經質)
*另外~我不太懂英文~要我找字典會很煩的唷
特別感謝 遊戲 大大 和 homen 大大

[ Last edited by 愛是最大權利 on 2005-6-19 at 03:48 PM ]
Originally posted by 愛是最大權利 at 2005-6-18 04:49 PM:
我喜歡了自己班上的一個女仔...
我暗...
好心你啦,唔好做d傻野出黎啦,你諗住佢會因為咁樣而鍾意你呀=.="
如果佢因為咁先同你一齊,咁呢個女仔真係要唔過,
因為佢同你一齊都係為左還債jar,
咁樣冇好結果架,你應該慢慢黎,
盡量show自己好果方面出黎比人睇先得架嗎,
知唔知呀,下次咪咁蠢啦!
.....都吾知要點回應返車仔...
Originally posted by 愛是最大權利 at 2005-6-19 03:38 PM:
大大~話追第二個就追二個呀~==”我有...
冇答應你即係reject 左啦 !!!
唔通下下要講到明咩~

brother, 你仲讀緊書, 大把機會啦

你而家應該要重新部署架啦~
加油lei~~
怕醒仔有怕醒仔追女方法~你首先對佢不斷付出~做到好似好似方力申首<好心好報>~佢有事你幫佢~平時比驚喜佢(講下笑話,串下佢)~但唔好令佢覺得你煩~細心睇佢要d咩~維持左幾個月~等佢事無大少都找你~無左你好似唔得~你成功左一半ga la~之後突然對佢好冷淡(e.g.同其他女仔玩下)~睇佢有咩反應~如果佢毛啦啦對你黑面~咁你成功ga la~你找個浪漫d地方同佢表白~得左~
p.s.如果佢真係對你無feel...咁你只好就認命....
你做埋d咁傻既野....真係俾你追到都唔長遠同唔健康啦
Originally posted by 愛是最大權利 at 2005-6-19 03:38 PM:
大大~話追第二個就追二個呀~==”我有幾多個年頭呀...
我同佢總有一年同班==”
上次係icq講完後~返到學校又吾理我~icq都係~有一個月==”
我覺有少少機~先過來請教下你地~
我本來同係普通同學==”而家都係><
佢無拒絕==”但都沒有答應我==”
我想都要重新部署過
煩得來有點開心?緊張?(總有點神經質)
*另外~我不太懂英文~要我找字典會很煩的唷
特別感謝 遊戲 大大 和 homen 大大
甘遲先黎....hahaha
如上.......基本上佢唔直接拒絕你...有可能始終不是太熟或因係同學故唔想係學校互相"鑑界"........之後佢係學校唔理你...完全係唔想俾錯覺你仲有機會......但好似上邊d bro.所講...短期都唔好死纏佢住...盡量自然地做朋友(唔好擺明追佢...)....慢慢close番d...先同佢講之前是講真的希望有發展.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我的單思病~快來醫我~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。