<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 您/妳 會唔會...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2005-6-19 12:26 AM:

感情係崇高既

我都唔明點解d 人可以咁......>o<
I won't do this , if I do this , it is not me already !

Originally posted by saki at 2005-6-19 01:32 AM:

I won't do this , if I do this , it is not me already !

我都唔會

冇feel 係一齊好悶架

金錢權力係死左之後就冇架啦
外表又唔可以keep住

都係搵果啱既好~ 

so...............saki~
加油呀 ~
Thank you 大+的回複~

咁男人會唔會choose一個比自己small 20幾年的女仔咖!?!?
又出現女member !!!!!

依輪咁多既 ?
Originally posted by edison1125 at 2005-6-19 08:24 AM:

咁男人會唔會choose一個比自己small 20幾年的女仔咖!?!?
話唔會你都唔信啦 !!!
同樣, 女仔會唔會choose一個比自己大 20幾年的男仔呢???

不過果女仔唔可以太細 (最少都中四五啦)
如果唔係, 都唔似男女朋友, 似兄妹多d !!!! (跟住d 人會話你地唔夾架啦)
仲有, 太細果無法溝通架~~~~

最後一點 : d 女細d 真係易溝d, 所以咁做既人大把
               但係唔會相差成廿年, 通常一至三年啦  
唔會  年齡相差太多啦
Originally posted by edison1125 at 2005-6-19 08:24 AM:

係 ~~ 我會....加 油 ~~ 加 油 ~~  ~~

Originally posted by edison1125 at 2005-6-18 08:56 PM:
您/妳 會唔會同一個大您20年的女/男人together?!
玩下既就會lor..........認真就咪搞lu,
會招人太多話柄啦
Originally posted by 【車仁】 at 2005-6-19 05:33 PM:

玩下既就會lor..........認真就咪搞lu,
會招人太多話柄啦
如果你真係鍾意條女
又點會介意世俗ge ge 眼光呢~
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 05:39 AM:

如果你真係鍾意條女
又點會介意世俗ge ge 眼光呢~
brother, 好難架

世俗眼光破壞力好高架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 您/妳 會唔會...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。