<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » to 清揚兄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:16 PM:

你有眼見,我只講了一句「碧咸永遠都...
好簡單,你自己唔出聲就唔會有人出聲,你要和平就先要自己收聲,否則我唔出聲都大把人出聲~~~
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:16 PM:

你有眼見,我只講了一句「碧咸永遠都...
只因你過份主觀 + 自我 ,
鐘意就乜都得 , 唔鐘意就乜都唔得 je ...
我地永遠都不能共存
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
多謝大家既意見
其實講真我好有誠意好修好大家既關係
如果唔係我唔會特登去開一個新topic

但以我所見,不服從清揚兄既意見就好似係白痴,唔識睇波,唔識踢波咁...
其實我想問清揚兄,我地係咪唔可以有自己既諗法,意見?
"碧咸永遠都只系一嚿鐵,佢永遠唔會變成像巴治奥、舒夫真高一樣能以一己之力帶領球隊創出佳績的一條鋼."
恕我直言,何謂一己之力??
以現今足球黎講,冇後防既努力,就算入幾多球都係徒然..
我從來都唔會話碧咸係叻過施丹,朗拿度,柏金....等等
但係我覺得就算佢唔係靚仔,佢都有佢o係足球場既存在價值
還記得佢當年整左一個光頭,令到佢冇左好多廣告合約
為既就係專心踢波,事實上當年佢亦係踢得唔差,o個陣佢既成就絕對唔係因為佢既樣而得黎
你可以唔認同,但我地只係唔想你覺得你一定係arm而鬧人
Originally posted by michael86 at 2005-6-22 18:35:
多謝大家既意見
其實講真我好有誠意...
我話比你知:意大利冇左巴治奧一定死,烏克蘭冇舒夫一樣,但英倫冇碧咸唔系死梗架
'性版討論區"
Originally posted by michael86 at 2005-6-22 18:35:
多謝大家既意見
其實講真我好有誠意...
我有冇打出黎話你地一定要服從我先,系你地誤會我意思咋喎
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:24 PM:
我地永遠都不能共存
錯錯錯 !!! 錯哂啦 ~~~
並唔係我地 !! 根本就係你一個同我地全部人不能共存 !!!
碧咸根本就殺左你老豆 , 我知架 ~

大家算吧啦 , 無謂再同佢講 ~
Originally posted by aenco at 2005-6-22 18:52:

錯錯錯 !!! 錯哂啦 ~~~
並唔係我...
唔講仲好,留番啖氣暖肚
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 06:46 PM:

我話比你知:意大利冇左巴治奧一定死,烏克蘭冇舒夫一樣,但英倫冇碧咸唔系死梗架
巴西無朗拿度會死嗎 ??
唔覺
巴西無朗拿甸奴會死 ??
sorry,一樣唔覺
法國無C丹會死 ??
i'm sorry,我都唔覺

咁佢地3個算咩 ??
Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 18:58:

巴西無朗拿度會死嗎 ??
唔覺
巴西無朗拿甸奴會死 ??
sorry,一樣唔覺
法國無C丹會死 ??
i'm sorry,我都唔覺

咁佢地3個算咩 ??
錯喇!!!法國無C丹證明已死了
以上兩者能將巴西的進攻足球得以發揮得更好.
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » to 清揚兄

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。