<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家覺得羅賓奴應獲得06世界杯正選一席嗎??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by step025 at 2005-7-1 03:11 AM:

睇完洲際盃可以肯定咗顛佬同阿祖...
羅賓奴要睇下今季表現仲有冇
有既多數都有得入選

但李華度仲有冇呢
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by step025 at 2005-7-1 03:11 AM:

睇完洲際盃可以肯定咗顛佬同阿祖...
同意,不過小弟覺得呢個陣同人鬥攻絕對冇問題,可能世杯對荷蘭葡萄牙都冇得輸,
但對意大利同踢得好既阿根廷就會因防守力度不夠而被偷雞,所以穩陣起見都係唔好出太多
攻擊中場啦!!!
點都要俾佢多D機會發揮既。後生仔唔踢大賽好難有突破。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-7-1 12:45 PM:
點都要俾佢多D機會發揮既。後生仔唔踢大賽好難有突破。
大賽一定會比佢踢既,不過唔會係世界盃決賽
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-7-1 11:03:

羅賓奴要睇下今季表現仲有冇
有既多數都有得入選

但李華度仲有冇呢
算啦!李華度又老,巴西又夠人
明年夏天放暑假
唔希望亦唔認同年輕球員過早吹捧, 好多時令佢地驕兵必敗
依三兩年太多例子,
山度士雙子星-diego,robinho(未知)
河床雙子星-d'alessandro, cavenaghi
阿積士-van der vaart, van der meyde
太早吹捧令球員本身未見底或者見哂底係一個未知數,
相反近期出位youngster都係冇咁睇好之下跑出
robben, tevez 當時名氣係低於van der vaart同埋d'alessandro
巴西兩年前係冇人鐘意adriano

依家美國adu同埋robinho比人起哂底,家陣真係睇佢地自己喇
相反我更睇好martins依種甘於當後備, 默默耕耘嘅youngster
Originally posted by step025 at 2005-7-1 01:17 PM:
唔希望亦唔認同年輕球員過早吹捧, 好...
係ar........好似奧雲咁有版你睇

希望既係Ronney唔好係咁
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by wer at 2005-7-1 12:57 PM:

算啦!李華度又老,巴西又夠人
明年夏天放暑假
我反而覺得佢好過大哨喎!
終於呢2年佢仲會為重入國家隊努力~大哨呢?"領隊我要結婚"就係"領隊我要放暑假",我覺得李華度會有心過大哨~踢出黎會交到功課...召佢做後備都好呀~

未到夏年,千祈唔好話定邊個入唔到!!
羅馬尼奧都比人召番去踢沙灘波啦^^

325 x 450 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家覺得羅賓奴應獲得06世界杯正選一席嗎??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。