<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 謝拉特似乎都係要離開利物浦
返回列表 回復 發帖
  假設利物浦真的有心挽留謝拉特,此時此刻,恐怕只有主席摩亞斯出面才可能挽回那顆受傷的心。波士文法案出現後,利物浦先是一文不得失去了麥馬拿文,去年又以800萬英鎊的廉價賣掉奧雲,他們究竟想不想留住自己的子弟兵?

麥馬拿文和奧雲都去了皇馬,謝拉特也很可能成為皇馬的下一個galacticos,可離開安菲路謝拉特,只會讓人感到憂傷,讓人感到他失去了那股深入地層的足球之根,讓人感到商業足球的無情和冷酷。

始終係講錢!
Originally posted by bbsex at 2005-7-5 11:45 AM:
謝拉特去到皇馬的作為未必有去車仔的...
如果謝拉特去咗車仔必然實力大增
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 一樓一 at 2005-7-5 11:46 AM:
  假設利物浦真的有心挽留謝拉特,...
謝拉特想加少少人工我覺得加比佢囉,佢又唔係廢,始終對球隊根有用既,不過我諗係賓尼迪斯唔想要佢多d~
摺吧啦
Originally posted by bbsex at 2005-7-5 11:45 AM:
謝拉特去到皇馬的作為未必有去車仔的...
盧森保高如果真係賣走森美爾的話,我夠膽講句下年皇馬唔會有冠軍落袋,如果唔賣走森美爾的話只要買多個中堅就得,但係賣走左佢起碼要買兩個~邊有咁多好中堅比你買呀
摺吧啦
Originally posted by abcde1918 at 2005-7-5 11:50 AM:

如果謝拉特去咗車仔必然實力大增
利記會唔會放比車仔啊= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-5 11:52 AM:

盧森保高如果真係賣走森美爾的話,我...
小弟十分同意 abc123aa兄 所言! 既然皇馬收購到這位具級數的中堅,為何要放棄? 亦不要過份期望活基治康復後立刻可以回復當年勇。同時,國米的戴維斯的現狀並不比加維臣好,不要因小失大!

所以奉觀 謝拉特 一句:「見機行事!去車仔既話,短期內都唔會死得去邊!如果係開波前皇馬唔放森美爾又想出國試下,都可以搏一搏!」
Originally posted by bbsex at 2005-7-5 12:06 PM:

小弟十分同意 abc123aa兄 所言! ...
多謝先~我一路都係度諗,盧森保高會唔會咁白痴賣走森美爾呀~我就一定唔想森美爾走,話晒第一年都踢得唔差呀,而謝拉特真係要走的話,去皇馬都唔錯,皇馬雖然佢呢d守又得攻又得既球員~
摺吧啦
過檔啦,唔洗諗
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by abc123aa at 2005-7-5 12:24 PM:

多謝先~我一路都係度諗,盧森保高會...
希望皇馬不要再犯放走 馬基里尼 及 甘比亞素 的錯誤 ... ...

現在費高離隊,大衛哥應可「重操故業」踢右中場,施丹如果可以踢正中場便最好,如果再加上加維臣及謝拉特,配搭的確很不錯。 不過右閘是時候交接了,新加入的巴拉圭左閘希望可以盡快上位!

旦願謝拉特會有好出路!
Originally posted by bbsex at 2005-7-5 12:31 PM:
希望皇馬不要再犯放走 馬基里尼 及 甘比亞素 的錯誤 ... ...

現在費高離隊,大衛哥應可「重操故業」踢右中場,施丹如果可以踢正中場便最好,如果再加上加維臣及謝拉特,配搭的確很不錯。 不過右閘是時候交接了,新加入的巴拉圭左閘希望可以盡快上位!

旦願謝拉特會有好出路!
希望係啦,如果皇馬用埋右邊一定勁好多,右閘既沙加度依家都仲ok既,有時真係要靠佢衝撞下,而新加入果個左閘叫咩名???
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 謝拉特似乎都係要離開利物浦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。