<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬開出廿四人的羅致名單
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 11:05 AM:

如果佢兩個黎埋,再加埋森美爾的確"掂"呀
其實,  皇馬如果唔係要 6 條 A 上埸,  3~4條A 都夠殺啦!
不過,  6 個上到去,  個個都係必然正選!  梗係打到冇影啦!
冇個雪櫃清醒o下,  d大牌唔會打得好o既!
Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 11:18 AM:

其實,  皇馬如果唔係要 6 條 A 上...
咁你覺得邊幾條A要做下後備呢???
摺吧啦
Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 11:18:

其實,  皇馬如果唔係要 6 條 A 上...
問題唔系幾多條A既問題,而系板櫈唔夠深度,一邊買貴價球星一路放D後生仔、藍領球員走(前有伊度奥、艾雲甘保,跟住有馬基列尼、甘拜亞素、摩連迪斯,遲D仲走埋古迪、蘇拉利),R.巴禾、米拿比斯、魯賓全部都未成氣候,死得!!!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-6 11:39 AM:

問題唔系幾多條A既問題,而系板櫈唔...
買貴價球星唔算係個問題, 放D後生仔都可以.
但係, 伊度奥、摩連迪斯 呢d都放就真係 law 黎賤!

而家連龍門(卡斯拿斯)都(傳)話要過曼魚,  死未!

其實,  朗拿度埸埸波都冇影,  (有波入o個d 都係咁),  好心幫o下佢就雪o下佢啦!
施丹同費高,  兩個都係上腳王,  一個要打死人地成隊咁!   雪o下佢地啦!
魯爾同big 咸,  成日都冇狀態,  雪o下佢地啦!
ha....阿佩雷斯真係玩winning玩上腦, 叫佢唔好成日沉迷係遊戲世界架啦@@
...................List出來就得咩?
Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 11:48 AM:

買貴價球星唔算係個問題, 放D後生...
講皇馬球員狀態最好一定係卡斯拿斯,而施丹同費高已經30幾歲喇,冇得要求太高,只好等佢地退休或者走佬,而朗拿度就真係要雪下,魯爾可以唔洗既,碧咸都算係咁啦~我睇皇馬果d波除左見得最多係卡斯拿斯之外另外就係卡路士同碧咸= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 16:30:

講皇馬球員狀態最好一定係卡斯拿斯,...
系你自己掛住望你偶像碧咸啫
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
d傳媒作野o者.....
if 卡斯拿斯 come to manutd , that great
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬開出廿四人的羅致名單

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。