<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Bye bye...謝仔走得了..
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 11:02:

中游啦,唔會降班咁誇既,否則費sir比人斬死都似
要復興第一步就系炒費sir,早幾年買D人全部都......,簡直系壯舉,買龍門又會買個老柴既,都冇心
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-6 11:06 AM:

要復興第一步就系炒費sir,早幾年買D人全部都......,簡直系壯舉,買龍門又會買個老柴既,都冇心
哈哈~騎牛搵馬= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 11:08 AM:

哈哈~騎牛搵馬= ="
其實,  我之前係第二度都講過!

費sir 排個咁o既 4411 陣,  好似好有威力!
實質前便o個兩個1 (雲佬同史高斯), 一年要打埸60~70  埸波!  鐵人都死啦!
打到季尾, 梗殘晒格!  唔撻晒皮咩!

但係又好難搵到人替補!  所以曼魚打到季尾, 成績一定下跌!
唔改個陣,  買邊個都死!
Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 11:13 AM:

其實,  我之前係第二度都講過!
...
其實一切都係費sir搞出黎,如果唔係賣走碧咸的話雲佬都唔會咁樣~
摺吧啦
美國佬,系你做野既時候啦!
謝仔已經絕左利記既新合約,快俾錢來同車仔,皇馬爭謝仔啦!其實如果曼聯加入埋戰團,謝仔可能會揀曼聯先,謝仔過來,系曼聯未來中場既領軸!一路英國D球迷都反對美國佬入侵,系你做野既時候啦,快D羅錢來買謝仔啦!!唔該!!
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-6 11:31 AM:
美國佬,系你做野既時候啦!
謝仔已...
謝拉特唔會去曼聯啦應該
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-6 11:37 AM:

謝拉特唔會去曼聯啦應該
why???
講講吓謝拉特點解會變左講紅魔 ?
Gerrard走都係好事..走啦
我預計利記未來4年都應該攞唔到英超聯...
起碼都要5年..而歐聯呢家野,以紅軍現時實力,真係好難有奇績係短期再發生
Gerrard想攞多d錦標...去d西冠加入皇馬都好,況且佢個位都係得加維臣佢爭
加維臣..心照la..應該唔夠謝記爭架勒..
利記又收到起碼3200萬磅以上
不過我估皇馬只要出價到3000萬磅
利記就一定會賣比皇馬
無人會蠢到賣比車仔..
大佬...大家都係爭緊英超聯架強隊..
此消彼長...賓仔..你唔好做傻仔呀
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
走喇,,反骨仔-.-+
不過上馬都唔冇上車,,
最驚墮馬,好似Owen gum
朝辭白帝彩雲間,千里江陵一日還。兩岸猿聲啼不住,輕舟已過萬重山。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Bye bye...謝仔走得了..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。