<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 考眼光遊戲180(友賽)---利物浦 vs 奧林比亞高斯
返回列表 回復 發帖
奧林比亞高斯 5分
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
奧林比亞高斯 5分
Originally posted by Ca2+ at 2005-7-24 01:46:
唉..冇分冇得玩...
2.5球咁多....
比我玩會玩奧林比亞5分囉^^
Ca2+兄, 原來你我是同一天加入26fun, 咁有緣, 不如我代你買5分奧林比, 贏是你的, 輸是我的; 唔知kobe兄受唔受呢?

[ Last edited by 亨九利 on 2005-7-24 at 02:00 AM ]
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
買左皇馬同曼聯都輸左 , 但係過左12點咩旅野都冇哂

利物浦5分
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-24 01:56 AM:

Ca2+兄, 原來你我是同一...
咁豪???
摺吧啦
奧林比亞高斯5分
奧林比亞高斯上季參加歐冠杯的成績欠佳,但今季捲土重來,希望爭取令人滿意的成績。自從希臘取得歐洲國家杯冠軍後,球迷絕對不會忽視希臘足球,相信奧林比亞高斯在實力上雖然較弱,但相信其餘球隊不會輕視這支雄師。奧林比亞高斯今季最矚目的轉會便是前世界足球先生李華度加盟,這位巴西國腳相信會成為球隊焦點所在。另外陣中為人熟識的是希臘國家隊「白頭」門將尼高普尼迪斯,巴西前鋒祖雲尼等等。
HI
Originally posted by abc123aa at 2005-7-24 02:01:

咁豪???
四海之內皆兄弟也(白痴除外)
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-24 02:03 AM:

四海之內皆兄弟也(白痴除外)
受唔受就唔知= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-24 02:04:

受唔受就唔知= ="
輸左有我認頭, 應該冇問題的!!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-24 02:06 AM:

輸左有我認頭, 應該冇問題的!!!
希望係啦@@"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 考眼光遊戲180(友賽)---利物浦 vs 奧林比亞高斯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。