<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家黎評下理
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-9 02:37 AM:
0 w7 l2 B7 y# s3 c其實我都試過差唔多既野,果陣就係有班...
6 b' Q2 W# y! G7 }/ r
報警都冇用,冇人受傷差佬都唔會點做野
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-9 02:01:
# n" ^, S! l& Z) [, b/ D- L8 u  A氣槍應該冇咁好力?
5 Z: ]  m) |1 O如果係,子彈應該入咗屋.
7 C4 n* [+ q9 z2 |
, a! i5 W( u; T我估係用丫义射石仔.
6 ?+ n# \2 \3 w3 G2 S0 x5 a5 [* d" T1 L3 s" _
你唔好以為呀,超過2焦耳d氣槍連氣水罐都打穿ga
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by charlie007 at 2005-9-9 02:51:
, J0 M9 s2 Q8 X4 }) |3 U
( y' e7 g& X- F3 Y- Q5 l, I$ r報警都冇用,冇人受傷差佬都唔會點做野
4 D  ?! v( G8 \: B4 s- s
, E) |( ]. W1 S6 f% f( @# z9 I邊個講ga, 刑事壞警察一定要接,仲一定會由CID查。 唔知就唔好亂估。
2 l3 J9 D! A* k# i" M* d7 m6 f7 t* ^3 N
[ Last edited by bengrace50 on 2005-9-9 at 03:56 AM ]
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-9 02:37:4 T- ?) h, o/ f# Y: Z5 H
其實我都試過差唔多既野,果陣就係有班...
9 n; p( C3 O" i, P  C* o

- n( W3 ]0 w: ^+ Q* F, a9 n9 f如果真是有呢d事,做的人一定會在附近看住你,呢d是犯罪心理學,所以第日如果又有咁事發生,你唔好好似今次咁,你應立即報警。  起碼就算拉唔到佢,都嚇下佢,等佢知道你已報警。
佛聯會
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-9 02:01 AM:
8 ^3 ?4 T& Q, g" a3 |' J  e* t" A氣槍應該冇咁好力?
/ n# Z! P( ~7 C& z+ [& u' R如果係,子彈應該入咗屋.& h! U4 w& s1 n

" H+ L) l+ A5 I* H" C* O我估係用丫义射石仔.
: m' `8 A" q6 S6 A; t
你錯喇..  s: k, g% T* O! b+ S4 S* h
佢係中左...爆左未有碎片掉落黎...子彈飛左好遠.., c, T5 ?4 }0 B- f, {9 @

5 w4 J( |& K1 j
5 {" \( W4 y/ O/ f  ^! n" q# V
1 I- y: @' e+ `4 j0 }. u& W6 M6 Q

j, f& }  H) V( \3 z: F1 x3 D0 O  X) @* T$ l" s4 C
頂..我丟左2個碎片
......都唔俾人宣傳既...
跟住4點半..正當我開槍打緊人既時候..   <-------  我想問你段野入邊既呢句點解?
/ p% |3 ]; R1 S, W; f( y* Z! Q% |1 P! u
你係打機開槍打人?定係屋企用氣槍射人? @@
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-9 03:53 AM:/ y! I. x8 K, ^$ F0 _. ?: y
! |' I% r6 X# r* H- f/ U( L
) {8 u; H# j6 V# U
邊個講ga, 刑事壞警察一定要接,仲一定會由CID查。 唔知就唔好亂估。3 o+ U9 |4 n2 ^" I, W6 l

( p, {: b0 R% `  F* c9 j" `[ Last edited by bengrace50 on 2005-9-9 at 03:56 AM ]
) A& |/ @/ z' y2 H" r你睇清楚我講咩先啦,我冇話差佬唔接,但得塊爛玻璃差佬做得 d 咩,(CID查)飲茶就會,哈哈
Originally posted by charlie007 at 2005-9-10 03:10:8 h% R' P& \! U/ \: n1 z: x
# U2 f  k# J( [0 S2 I/ P
你睇清楚我講咩先啦,我冇話差佬唔接,但得塊爛玻璃差佬做得 d 咩,(CID查)飲茶就會,哈哈
+ p) j3 k: \$ c7 O  ~# W5 L
# _- O: x) C3 Y- Q9 E. F1 `
查案是警察的責任,不是你的責任。 可以做乜是他去想,不是你去想。如果個個好似你咁諗,佢地就真係得閒到可以日日飲茶囉。
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-11 03:40 AM:
* F3 [- m; G) A7 d7 v# z9 p( N6 ?! i# {* Q2 ]

, y: L0 M' {& L' u  g5 c查案是警察的責任,不是你的責任。 可以做乜是他去想,不是你去想。如果個個好似你咁諗,佢地就真係得閒到可以日日飲茶囉。
( r1 _+ h* P! f+ Q$ T你 d 理解能力係咪有問題,你好似睇唔明我嘅意思喎,你唔明搵人問下先啦,一味差佬點做點做,你講牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家黎評下理

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。