<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 09:10 PM:) ^, s& m; n6 F8 w. v& B
# E* p6 @( u3 b2 c/ e) ^* a0 {: `
咁煩~
3 j- G* t+ x! P, r8 E4 m5 L) f去BBQ算啦
9 Z1 Q' k7 r3 W8 ^3 A6 S1 `
唔好食好過啦
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
冇交煤氣費一樣有得打-..-
雞子, 豬腰...
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-25 12:33 AM:
. w' u  k, V; \$ C. f/ Q4 W雞子, 豬腰...
* e0 j5 E4 ?+ |
真係識補
我記得 九龍城輝哥火喎d 牛肉粒 最正,   好似叫 陰柳肉...
Originally posted by d228216 at 2005-10-25 00:55:
) t4 Z4 i  e. q: l0 [: S& a" S. y7 t* ]- c8 |4 H
真係識補
  U9 N  h/ d" d& e! M3 w6 m8 V) n* Y男人唔補好易冇......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by d228216 at 2005-10-25 00:57:
4 V3 Y" T2 N! v. g: f我記得 九龍城輝哥火喎d 牛肉粒 最正,   好似叫 陰柳肉...
. I. U3 Q2 r( f/ f; R# b早兩日去老尖安達中心"新北海漁村"打邊爐(鮑參翅肚海鮮船), 飲飽食醉都係$150左右, 勁抵!!!
Originally posted by d228216 at 2005-10-25 12:57 AM:/ w8 t7 v1 [( h2 v+ S6 g2 Y8 I
我記得 九龍城輝哥火喎d 牛肉粒 最正,   好似叫 陰柳肉...
! L3 r" a' ?( |  d3 b; u! w8 Q
" {6 [6 o9 T: h8 h) V: S
硬漢兄都鍾意去輝哥,! x& t5 ?8 `; T
我上星期都去過,3 E2 b1 g* m; w; J/ s5 n1 i4 p
牛粒真正,
6 e: h- l; A( A' i; g不過我都係鍾意去河內道新東記.
咁湯底又用咩好呢?
Originally posted by hiroraymond at 2005-10-25 02:13 AM:! R$ h  b1 i* M" x, A5 V+ S
咁湯底又用咩好呢?
) L: A* b- q! U& u1 b) f5 I# j; J: ?, u( Q5 I' t+ x
麻辣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。