<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家認為細哨仲差 d 乜?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2005-12-2 07:41 PM:

咁防守能力呢???
ronaldinho 話晒都係頂級攻擊球員, 話明攻擊球員, 又點可以要求佢d防守要好勁呢?
講下講下, 唔通又話佢唔識守龍門咩?!

身為一個攻擊球員, 大概係打 amc, 個位咁前又點做咁多防守o既工作

佢有速度, 有腳法, 有creativity, 夠果斷, 有技術, 又有聰明, 入波同助攻都唔可以要求d乜啦
真係要改善o既, 都可以話 頭槌 o既, 但佢個位又有冇需要呢? 而且佢用個頭黎控波同頂波都係好易~
佢用頭槌入得少波, 只係因為佢o既位置好少依個機會, 而且亦都冇依個 necessary :cool:
Originally posted by sneakerfreaker at 2005-12-2 07:35 PM:
其實唔清楚的人應該不要亂說,
甚麼  ...
唔清楚的人係你!講緊係魅力,唔係能力.即輸緊都好有信心會反勝.即碧根鮑亞般領軍的魅力
佢冇控制節奏既能力囉....
點打都係進攻中場,要係中場做球王,控制唔到節奏真係差咁d
佢個樣都唔算好差....
drogba,eto'o仲衰...
Originally posted by wai0818 at 2-12-2005 13:32:
... 同未能給予人輸波時可以起死回生既 feel (反而碧咸同奧雲有衣種 feel)
吓 ? 3人(細哨,碧咸,奧雲)中,5計feel嘅話;似乎係細哨最有起死回生既能力喎 !
Originally posted by Jk at 2005-12-3 02:10 AM:

吓 ? 3人(細哨,碧咸,奧雲)中,5計feel嘅話;似乎係細哨最有起死回生既能力喎 !
碧咸全盛果時既罰球同傳送能力咪有囉,但係依家已經冇乜喇.......=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 3-12-2005 03:00:

碧咸全盛果時既罰球同傳送能力咪有囉,但係依家已經冇乜喇.......=3="
都可以咁講,但全盛果時...已經係N年前嘅事囉,而且雖要配合頂得嘅FW方可成事;而細哨則有能力自己搞掂.

我會咁覺得,碧咸叻嘅野(罰球 & 傳送能力),細哨一樣做到 !!
but 倒番轉就5同講法啦...
Originally posted by Jk at 2005-12-3 04:07 AM:

都可以咁講,但全盛果時...已經係N年...
碧咸係比較傳統既球員,腳法唔出眾果d黎,但係全盛時碧咸射入罰球既入球率好高,依家就差好遠,當年碧咸夾雲佬真係好勁......
細哨罰球同傳送都有料到,但係同全盛時期既碧咸比未必比到~
摺吧啦
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-2 09:37 PM:

ronaldinho 話晒都係頂級攻擊球員, ...
我絕對認同 ~!
on9啦   細哨既防守能力好有問題啦   施丹夠係世界級啦

但施丹防守能力好佢好多喎~仲有施丹有攻都有守

我唔覺細哨而家做到呢樣野~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家認為細哨仲差 d 乜?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。