<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 到底卡斯拿斯同皇馬續約係咪明智?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-12-2 18:58:
有人工加係明智
但係可能去其他地方有更高薪。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-2 07:05 PM:

但係可能去其他地方有更高薪。。。
我覺得係無理由令佢離開law
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
留係皇馬,最多咪影響佢爭錦標,
其他野佢冇蝕wo,照樣係西班牙同皇馬打正選
冇咩明智唔明智,況且未來既野邊個知....冇得而家話明唔明智既
睇下皇馬之後既成績先講佢明唔明智啦
Originally posted by pc20001103b at 2005-12-2 20:09:
留係皇馬,最多咪影響佢爭錦標,
其他...
yup始終皇馬都仲係有前途既球隊。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-2 08:11 PM:

yup始終皇馬都仲係有前途既球隊。
而且佢係皇馬
可以一路一路令佢成熟d
佢只有20多歲
大有前途
打多兩三季,也不遲啊....

正所謂"有麝自然香"
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
除非皇馬掉佢入雪櫃,或者皇馬要降班,否則都唔算不智
spector.R
你個頭象係....???
佢未續約之前已經成日講D咩我愛皇馬嘅示愛宣言啦
皇馬基本上出乜佢都留咖啦
係佢經理人幫佢搶高少少人工之ma
你地只會睇倒無卡斯拿斯無今日嘅皇馬(無佢皇馬前場入幾多都唔夠輸啦)
但係調轉黎睇,無皇馬又點會有卡斯拿斯啦
有幾多隊班霸夠膽比自己青年軍一個廿歲都無嘅踢正選???
係都買個明星番黎,個新仔做後備啦
母會對自己有情,自己都要報恩
所以傳去巴塞,曼聯,阿仙奴根本就只係得個傳字

見上面有人寫皇馬唔出錢簽勁中堅
我真係諗唔明啦
活基治(曾經勁過),拉莫斯(佢o係西班牙已經成左名,係香港人少留意姐),li兩個係簽番黎嘅
希古拿係西班牙國家隊正選,柏雲o係其它中型班踢正選有餘
我唔覺中堅唔得wor!!!
左右匣雖然無乜後備
但卡路士,沙加度,我相信你都數唔倒世上有15個球員勁過佢地啦下話(左,右匣各15)

我之前都講過
皇馬出事嘅係中前場,而唔係後場
中前場壓逼力差,狂比人突擊
後場幾勁都死啦
Originally posted by supportMU at 2005-12-2 03:03 AM:

呢方面皇馬真係要檢討下, 好似馬基...
唔同馬基利尼續約係皇馬最失敗嘅決定
佢地諗住馬基利尼年紀都唔細
諗住唔續約賺少少,正所謂贏粒糖,輸間廠
馬基利尼能夠keep到而家速度都咁高的確係無乜人估倒
但係西甲唔太講求速度(同英超比),佢果時續約點都可以踢多2,3季
同埋馬基利尼最強嘅係企位企得準,出腳快
係佢成為少數矮仔防中之一嘅因素
Originally posted by 28083003 at 2005-12-2 10:28 PM:
佢未續約之前已經成日講D咩我愛皇馬嘅...
中堅係唔夠人用先啱,人有中堅打得唔好或成日有錯失都唔可以轉其他打,柏禾以前經常犯錯,比唔到教練十足既信心,拉莫斯打中堅又係好多失誤,活基治同希古拿已經算係最好果兩個,如果皇馬買多一兩個中堅會比較好,起碼有得揀先
至於兩隻閘既問題都會助攻得太多,企得太前喇........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 到底卡斯拿斯同皇馬續約係咪明智?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。