<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 想問下扑野時唔帶套兼射入去係咪真係high好多?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小强 at 2005-12-12 02:31 PM:
口爆 No 1 !!!

如果葉璇肯俾我口爆 ... 個口吸下吸下 ... 肯吞精 ... 射呀! 射呀! 射呀! 睇到佢high既表情 ....

想下都爽 ... 小弟弟已經 ...
諗起已扯扯地.....
Originally posted by arc918 at 2005-12-11 03:35 AM:
我未試過,有試過的人能發表意見嗎?
我試過好多次,真係正好多好多,插入去濕漉漉既少女洞,直接摩擦既感覺好刺激,成支炮都感覺到女友入面越黎越濕,尤其是可以直接感覺女友高潮時下面不停收縮,好似一下一下咁夾住支炮,真係極之興奮架!
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-12 12:04 AM:

吊...以前條女唔肯呀!!!
話"聲聲"地,爆完拿拿臨入廁所吐番出黎
不過吐唔吐最緊要佢話事啫
係"聲聲"地的~
你自己都聞到la~
我就.................
Originally posted by KKBoy at 2005-12-15 07:39 PM:

係"聲聲"地的~
你自己都聞到la~
我就.................
如何?
Originally posted by arc918 at 2005-12-13 01:14 PM:

諗起已扯扯地.....
he .. he .. 再加上佢以悠怨ge眼神45度斜視你... 邊含邊望 .. .嗦嗦有聲..

佢心唸﹕你條死仔!! 含到口都痺晒仲未爆漿 !!

爽啊!!
Originally posted by 表哥 at 2005-12-13 04:01 PM:
我試過好多次,真係正好多好多,...
你又指出一個好point!入到去俾佢地整到濕晒既感覺真係好正!咁先係真正水乳交融架嘛!
而且貼住佢地既嫩肉,點都好過俾D膠圍住啦!
大家都舒服好多!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-16 09:53 AM:

如何?
我口爆完我女朋友~
佢走黎同我打車輪==”
Originally posted by KKBoy at 2005-12-17 12:10 PM:

我口爆完我女朋友~
佢走黎同我打車輪==”
ha~跟住點?
我都試過,比我一口拒絕左
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-17 12:37 PM:

ha~跟住點?
我都試過,比我一口拒絕左
咁無人性,
人地都肯幫你含,
你kiss返人都唔得............
Originally posted by foothill at 2005-12-17 01:44 PM:

咁無人性,
人地都肯幫你含,
你kiss返人都唔得............
吊你!!爆完之後同你打車咁咪成口都係囉
原來你鍾意食番自己d精架~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 想問下扑野時唔帶套兼射入去係咪真係high好多?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。