<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯末日?1比3慘敗曼城
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 路路 at 2006-1-16 01:03 PM:

輸一粒同三粒都係三分~~
所以車仔就次次贏一粒

唉,而家連第2都比利記拎埋咁濟

其實冇左車仔,英超D排名會剌激D

[ Last edited by 遊戲 on 2006-1-16 at 01:13 PM ]
When this beganI had nothing to say
Originally posted by 遊戲 at 05 11 09 01:11 PM:

唉,而家連第2都比利記擺埋咁濟

其實冇左車仔,英超會剌激D囉
仲有一場對利記,等同6分波,
mu踢大波一向勁,只要費sir ge陣不再是c7+廢查就得啦~~~
曼聯永遠是我的最愛~~
C7 so many ppl hate him now!
唉......
諗返上次對阿記
佢有球必入球又射到飛晒機
算啦,佢都唔想
不過佢場場都係咁,就真係害死曼聯
好啦
而家又停賽3場,佢真係要好好反思下
不過而家史高斯,星仔都傷左
朗尼又停賽一場,
曼聯會好唔夠人....

對曼城D場真係
賠了夫人又折兵
When this beganI had nothing to say
PARK傷幾耐??咩事??
Originally posted by harvey22 at 2006-1-16 06:14 PM:
C7 so many ppl hate him now!
華麗多過實制嘛~
如果是在榜首的球隊就話啫,但係水深火熱d球隊就比人覺得佢貪功啦
由美國佬入黎果日開始已經係未日la
根本一開波曼聯就已經有問題﹐施維喺失波之前﹐已經出現過甩漏﹐嗰次唔輸已經執身彩﹐而且上半場曼城o既表現﹐確係比曼聯好好多﹐半場領先的確應該﹐再加上下半場c朗不智o既紅牌﹐更加將曼聯推上絕路﹐雖然及後入番一球﹐重燃希望﹐不過由於大舉反擊﹐導致後防空虛﹐再喺臨尾俾曼城4個打2個﹐射成3-1﹐根本就係意料中事﹐總之呢場波﹐曼聯o既表現﹐簡宜係不知所謂﹗
光復香港,時代革命
evra 依場打成點呀?
Originally posted by brightlee at 2006-1-15 10:06 PM:

The best position for Silvertre...
基本上斯維斯達近呢兩年已經打唔出佢初初加盟曼聯時既水準
頂都頂唔走d波,一係就包越位位,轉身又慢
等走應該係遲早既事..

中場線..真係講多都無謂..
好似成條中場線都要換咁..傷既傷,無態既無態
我真係講唔出有邊個中場係近呢幾場係打得好既

我諗費sir都係諗定下年d目標好過
唔好話冠軍
今年保唔保到第2都成問題
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯末日?1比3慘敗曼城

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。