<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 14:45:7 o" \% }" u  i6 ?8 P9 ^
  ~8 v! |, n, {5 U& B, A0 R
文雪儀如何???
. S& W( N0 H5 A1 w溫清清
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:45 PM:
9 Y0 H$ Z* X6 Q4 {+ S( l- N3 E1 N5 B5 t. U7 ~; b+ N1 c
無問題,我中意七公,為食伯伯,劉丹演得最好!
' T/ t5 |, [# x) Y睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:47 PM:
" a, l) t, `1 c7 {) l9 z# `0 V; Y$ i; P5 _! z8 K
溫清清
) h6 q4 e: F7 [+ M8 |
做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:46 PM:
8 b: C  Q2 y4 l8 Y/ J; u$ w$ K/ X. |! B: e5 q; p- Q0 X
不如咁 , up下電視板有咩角色最好丫
- _* e* x) f0 _! b! P5 o射雕?好呀,郭靖黃蓉我一定係黃日華同翁美玲,七公劉丹,周伯通揀硬秦煌,黃藥師我揀曾江,歐陽峰我揀朱鐵和
Originally posted by toro at 2007-5-26 14:42:. `# b5 o4 A- _3 y2 g

7 _7 N# [6 E7 a! I0 u; L! \( ]% a記得4個,陳玄風、梅超風、陸乘風同馮默風
' _+ M3 E# |( p4 w; K' s" U" Q陳,梅,曲(傻姑老豆),陸..............有個姓武..............
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:47 PM:
- H+ U8 }- |8 _  U  ?/ \2 x4 q1 g' V$ P& s; O1 p
睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
$ i' G5 ?1 ^! w9 r# ?
有霸氣,但我會中意曾江多dddd,狂態贏叉燒炳少少
電視我唔講lu, byebye
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:% j8 _) t+ F4 X- q; z" j5 y/ r% b
電視我唔講lu, byebye
* `# C1 j8 y! R3 g* o
唔講拉 , 番黎拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:49 PM:+ F  u" R1 m5 C. `2 x' O

0 P1 M0 U* J- L做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
) f" R, V7 v- `) d! l
吳美「行」好似演過溫清清?江華做夏雪宜嗰套?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:
, s: K8 |, Q* \2 Q6 q電視我唔講lu, byebye
, ?+ b" }2 e5 J+ R3 ^
睇過小說多數憎電視
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。