<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 10:00 PM 22:00:+ t# _4 t$ [! ~
9 r1 n" Y3 g# n' K1 Q0 e
你除左55~仲有冇第2樣野講嫁
, E+ ^5 L+ `; f% Z8 B* r6 ~% ^呃post~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:03:
8 P2 A5 ^& g+ w9 e2 I  `6 H6 V- L0 }, ~* {/ ]+ F6 g
呃post~~~
# a" g% G* O% U4 O
佢除左呃post,冇咩野做
Originally posted by 左輪仔 at 10:05 PM 22:05:
7 V& i) ~. j* ^0 l. y5 N. [5 B) l3 `
佢除左呃post,冇咩野做
/ \2 w" Z" m9 E  l* o
非常贊同!!: k6 o0 n& h! p; ^) R
阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:06:
" b$ ]5 f4 r. ~, @+ g0 V% [6 w% a! H8 I! W
非常贊同!!2 ?9 K4 o+ o  D2 y0 d0 L
阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
4 q5 h) l8 P/ b( n% l0 a" `- P冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
yo hoooo~~~~~~~~~~~$ t5 `3 t$ F' e: v$ m/ ~5 S
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
Originally posted by 左輪仔 at 10:08 PM 22:08:
* Y3 ]6 @8 `! q# N
8 ?) g" k6 h/ [. z' h( R冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
" ~9 [3 r3 j& W9 {' Bem............甘好啦!!!
( y6 B1 m8 b' f! n沒啦!!要問下丫嗎~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:00 PM:! j* O9 x& Z& A
1 Q+ Q. R, M1 ?8 I  E8 a; k
你除左55~仲有冇第2樣野講嫁
3 t2 i9 r" R8 G
你咁講野ga
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:12 PM:4 o6 M' E' Q5 p+ u
yo hoooo~~~~~~~~~~~5 j' a8 z+ h( a0 A9 F3 C* \. [
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
/ p- J- p2 T* s+ fyoyoyo~~小米
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-22 10:00 PM:
- Q% m% M: L) y886,1135再黎
7 P5 h" x1 M4 r" m
cu later
Originally posted by mingP at 2005-8-22 22:12:
3 `( d9 _, a. i5 |/ B2 Z, G& j/ Uyo hoooo~~~~~~~~~~~! R3 r3 A, ^2 r
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
0 f& B4 z, H0 O/ l$ q% t+ r0 Fhi~小米
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。