<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
越睇越覺得曼聯條中塲線吾老嚟

亞倫, 又踼到吾湯吾水, 防中啲位置成日無佢影......進攻無乜傳送

費查, 真係平平無奇, 最多人地係佢面前佢識闌下人, 攞到波甚少有帶動到攻勢既傳送

史高斯, 真係無態, 佢長期體能都係吾係好夠, 上場對熱刺都無乜佢影

吾該費蛇起碼抽起費查 (落richardson都好啲), 史高斯吾好場場落 (等佢休息多些), 同買一兩個國際級既中場 eg. ballack, 組亞昆,
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 10:22:
好似係之前對里爾果場呀嘛~
話咁仲威, 喺歐聯比賽中做曼聯隊長

真係碧咸都未識過
Originally posted by buengland at 2005-10-25 10:29 AM:
越睇越覺得曼聯條中塲線吾老嚟

亞...
最大問題係排陣,
以前既4-4-2有侵略性又平穩,而家既433成效欠佳有眼睇
史高c唔應該係正選,坎下波唔掂,擺後備
smith攻守都唔掂,打防中係敗筆,擺後備
進攻過份依賴雲尼,係曼聯至命傷,加上雲佬活力大不如前,要適應下沒有雲佬既日子,
傑斯一樣,雖然佢仲好fit,但唔能夠場場打足,試下用李察遜
暫時冇人代替到堅尼,如果真係買唔到人,奧沙都唔錯
起碼好過史密夫或者費查,長遠一定要買人(希望ballack黎到)
巴斯利絕對係一個可造之才,將來可以取代加利仔打右後衛
[經典賽事分享]98/99 歐冠杯 祖雲達斯2:3曼聯全場精華  

經典的紅魔演出!可以睇到當fit的堅尼,仲有好瘦既費sir。

http://www.megaupload.com/?d=6WI2G00B

入球:
恩沙基(6、11)、堅尼(24)、約基(34)、高爾(84)

兩隊陣容:
祖雲達斯 (4-4-1-1):佩雷斯、比連迪利(蒙迪路46’)、伊蘭尼奧、費拉拿、比索圖、干迪、迪甘斯、戴維斯、迪李維奧(方辛加80’)、施丹、恩沙基。

曼聯 (4-4-2):舒米高、加利尼維爾、朗尼莊臣、史譚、艾雲、碧咸、堅尼、畢特、布隆基斯(史高斯68’)、高爾、約基。
Originally posted by buengland at 2005-10-25 10:31 AM:

話咁仲威, 喺歐聯比賽中做曼聯隊長

真係碧咸都未識過
碧咸好似做過喇
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-25 11:12 AM:
[經典賽事分享...
唔睇真係對唔住自己,睇完再考慮是否加分
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 11:30 AM:

唔睇真係對唔住自己,睇完再考慮是否加分
唔使la,我post左係影片區
再post多次係度比曼迷睇咋:cool:
哦,我本身都想+3分比你,既然kobe加左就留返下次先加啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 11:44 AM:
哦,我本身都想+3分比你,既然kobe加左就留返下次先加啦
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-25 11:45 AM:

haha
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。