<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:27 PM:, }: i* s; e! T: t
& o. c; ]* P) o7 p  X3 n9 Z, e/ b
习惯o左嘎啦~
% g' _6 K' ^1 I' y; C2 |# E
原來佢一直都咁對您
Originally posted by mingP at 2005-8-22 22:27:4 k$ R; s- S3 C

8 s1 r' k  Z. S习惯o左嘎啦~
0 y$ M! u6 Q8 n& M* M# T, ^& `
你會唔會有還擊佢既諗法呢?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-22 22:28:9 C- \7 P6 A5 F3 _" g/ d- f

: q* o6 `1 _8 }- ^6 F  S7 Y& I咁死得人囉
9 e, g0 u- q' S. x8 L
等你仲以為立腸咁好蝦丫喇:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 22:28:
" i  I7 W' L3 P8 s7 \
0 ?' C* w2 g( T) o2 L8 k5 F+ L( z你會唔會有還擊佢既諗法呢?
9 t$ b- @' U3 z( \. m, P) ]0 z8 k比我就會
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-22 22:30:( F! E9 i4 ~  ~$ ~

1 r$ B% {* M2 m6 ]- @比我就會
; a9 W) }, f) g) a. W8 }你會點做呢?
Originally posted by 左輪仔 at 10:28 PM 22:28:
, y' O* y( M) c$ H; S- t: w( O( g6 F5 I' Q' I3 N
/ j+ z2 Y5 y/ Q# A3 s; A/ V# v& s
哇~~~我想她會~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:28 PM:. j+ P" c$ k8 J/ P
6 E2 F* {. l8 T% N3 A/ {& G
+ U2 c6 |6 k2 {0 d& _* K+ |! x' }要喇...
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:27 PM:# m9 e0 N- j2 U( C6 @7 w

/ I, D, e8 k$ A" ?) ~5 w习惯o左嘎啦~
4 a9 l) c' k9 h) k2 X

( y4 W$ W( g2 o( K小米,你之前係唔係搵我呀?

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 左輪仔 at 10:30 PM 22:30:, Y3 e, V3 o( }. V
% {$ j1 j' t5 j1 Z& N' B3 V
你會點做呢?
+ d+ C4 F* _0 l( b" g! V+ q5 ~開槍啡我!
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-22 10:31 PM:" b3 ?- I" T: l# j: W. Q
) E6 H. T; c% F9 I3 O' K3 X$ x
/ V. P- E  u. p9 f
小米,你之前係唔係搵我呀?
% P% W- L* p' N: R
冇呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。