<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:34 PM:! m0 m- L4 P$ S# G1 K% ~

9 V; J9 u5 L4 e7 s) w$ t系啊~~找你好久了~~~
/ S+ \. N  r* k3 s9 [6 c" Q; b" U

# K! a1 o4 ?  g" }6 n你沒上線啊,去玩具版搵我,我放左Tsubasa crossover Stephy,快睇,死link唔補link

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 左輪仔 at 10:33 PM 22:33:
" l& F( W' h& X4 u5 J7 S
4 ?# `5 L6 ~7 x佢未問我借鎗喎
% w3 d, y& R1 z) M; }& p$ R3 O
要辦手續的啊!
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 10:36 PM:
6 q) n; `3 P5 N, r4 l& m  T! \4 X3 n. R
這只不好~~要用M-16才夠殺傷力啦~~
- `4 ^5 r5 Z# C# G3 y
AK 47 啦~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:33 PM:8 V5 X5 f/ o0 Y7 Y1 m
3 x) z9 @/ a% ]9 t% y) N" `9 ]
hi~小孩
3 o3 \! W5 ?! X) y1 Q8 r7 A% d1 @& u8 m
hi hi

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 月月鳥 at 10:37 PM 22:37:6 ^6 ^* Z, W: B" H5 l- w- A

& \9 O+ u; T* n2 j/ J1 A( e8 fAK 47 啦~~
; m! A% t, ]! `/ l
唔~~這只也不錯!!
( R) B+ |! Y; n  [不過買shotgun也不賴啊~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 10:38 PM:: r& @% G3 z, H+ S& K8 X
/ J# c* X3 Z! n
唔~~這只也不錯!!9 M' h' z4 R3 w4 t
不過買shotgun也不賴啊~~
) u/ U/ N6 q1 o3 _
重shot 定 連shot 啊
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:35 PM:2 V* L( w8 H5 B# P" p

3 A3 H5 o- t8 C0 [但係你而家好火喎   個頭像
1 A; {# V( {7 H火大好啊~可以煮bbq
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-22 10:37 PM:1 H$ e! }# ?& x- h) K% z8 o

8 @" V$ m" m! h6 F; n
: k: B! j7 O* I" u$ E. y/ ^9 G你沒上線啊,去玩具版搵我,我放左Tsubasa crossover Stephy,快睇,死link唔補link
& q' T$ \" O& l6 Nokok~~^^
Originally posted by wer at 10:37 PM 22:37:8 x2 O" `. @) e/ F) [$ e- y

# u. {: b# P8 e. w8 c4 l唔使咁激
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-22 10:39 PM:! ~! r% q5 {* x: z. n$ K, [/ j
4 ^4 S3 I5 r: |+ [
重shot 定 連shot 啊
# c2 [( E7 y+ i! Y/ T& Y" qshot 头啦~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。