<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 街頭/產品推廣攝影活動報料
返回列表 回復 發帖
嘩...........
認波唔認人

$150..........係OK.
but 3 hours
幾時鐘意kammy?  
依家至like 係molly, 因為bar show
不過150蚊影禁多model算抵, 有影錯, 無放過
角都 發表於 2010-5-13 12:05 AM
http://www.26fun.com/bbs/thread-226970-1-2.html
#2樓

你上面有個POST 話幾時再有相中人有活動.   
你唔鐘意又問?
影過禁多新野,已忘記了
http://forum.hd-dc.com/discuz/viewthread.php?tid=5297&extra=page%3D1
chewlun3 發表於 2010-5-12 07:20 PM
龍3 好似有二個玩開cosplay 喎,
Kammy 算中上架..........
2010 科大影之日 打咗 kammy 200張左右
cosplay 唔玩 wor....
唔認得
306# chewlun3 題外話,你果邊好似被人ban左
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて

係,,,,,,
有位C兄影嘅 菜街 sanyo model .....
喺我个 mon 睇....
我寫(眼白有d 偏藍咗.....定我个老爺mon 問題)
咁版主善意話.......言者無心(我)........聽者有意(怕model / 影C唔高興)wor....
認為我有彈冇讚.....就 take action 囉.....
maybe 版主唔想得失其他 models/影C啩.....

未ban之前...同一个post.....
版主留言...若再犯....即 ban account...但我冇再what he call (彈) wor...
我only 再 留言explain 只係想了解是否我个mon出問題...我都冇彈 models.....(咁算係再犯?)
maybe 有句(版主...你諗多咗 )
咁就 ban 咗....
冇計....佢嘅主觀 willing 話違 rules....都冇辦法 wor
係....我以前有批評 models quality or 影會收費..
版主亦 warn / 禁言 過我...我接受....係自己違 rules....
但今次我feel 唔到 彈 models / 影 C  bor
(眼白偏藍)........真係咁大殺傷力?
even 上次VSOP偏紅一post...
問過影C in person...佢話setting maybe 深咗....but唔mind我嘅 vsop言論
佢都估唔到 delete......大家交流吓 dd 攝影心得都唔得
算...一句言者無心...聽者有意....

有c兄用(狗)形容  d reporters....
我留言話唔好用狗字,,,雖然reporters好衰...
maybe有post 上黎
咁就唔好啦...
留言者無心....見字者有意否?
唔知嗰便 in charge 有冇 feeling  lu

抱歉....以后欠奉小弟嘅專影大頭劣作 lu
thanks for supporting

anyway...後日係 happy day
516....既係投票日...亦係小弟同太座
結婚.....10 週年紀念日... (慶幸過咗7年之癢)
同太座開香檳
cheers

sorry...用咗呢度好多版位
516....既係投票日...亦係小弟同太座
結婚.....10 週年紀念日... (慶幸過咗7年之癢)
同太座開香檳
cheers

sorry...用咗呢度好多版位
chewlun3 發表於 2010-5-14 09:00 AM
恭喜!恭喜!
日期: 14/5/2010
活動: 太陽娛樂集團 - 《熱愛島》電影角色大招募
藝人: BBR 、 甘國亮 、 任達華 。
時間: 16:00 - 18:00
地點: 大角咀奧海城2期地下主題中庭

e+先見到tim;  lee類通常會有靚model 會去試.  (我直覺有, 我唔sure)
日期: 14/5/2010
活動: 太陽娛樂集團 - 《熱愛島》電影角色大招募
藝人: BBR 、 甘國亮 、 任達華 。
時間: 16:00 - 18:00
地點: 大角咀奧海城2期地下主題中庭

e+先見到tim;  lee類通常會有靚model 會去試.  ...
占占占 發表於 2010-5-14 03:51 PM
記得post events日期 係呢便呀...
仲有大作 bor
嗰便入唔到 lu....
thanks ^ ^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 街頭/產品推廣攝影活動報料

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。