<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-5 02:23 AM:

都唔一定既,點都係講緣份既
讲 到 你 好 似 同 好 多 女 仔 好 有 缘 分 波。。。
Originally posted by kaing at 2006-11-5 02:21 AM:

麥會ga 咩...死...我真係唔知wo...
以後唔講...收埋先...
女仔呀關於愛情同外表o個d詛咒/ 缺點﹐就算係真ge 都千萬千萬唔好講~~呀~~

呢d 女仔唔講得笑ga~~
Originally posted by teramishu at 2006-11-5 02:22:

有 watch 但 唔 知 边 个 大 边 个 果 种 。。。
咁又唔奇喎,我有個朋友,佢成日都睇AV,不過佢唔會記D女優個名
Originally posted by teramishu at 2006-11-5 02:23 AM:

原 来 你 是 一 名。。。老姑婆。。。
係呀﹐我一世都冇人要la 就黎

T 小姐有冇興趣呀~~
Originally posted by guswan at 2006-11-5 02:25 AM:

咁我實做王老五
都好, 我鍾意獨處嘅感覺
咁有無人有細路仔既王老五ga?
我鐘意自己有細路...又鐘意獨處嘅感覺...
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-5 02:22:

1川島 (我阿哥)

2松島(因為睇...
個個我都識喎

原來阿樹都LIKE伊東怜,咁我惟有揀吉崎直緒啦
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-5 02:02 AM:

.... ^^" 你做咩開個新account……… 呢個account 唔同人格??
不是新的
這是還早過gn的
這個帳號只有在正常時才用
Originally posted by teramishu at 2006-11-5 02:25:

讲 到 你 好 似 同 好 多 女 仔 好 有 缘 分 波。。。
有緣冇份既大把
Originally posted by LokPong at 2006-11-5 02:28 AM:

不是新的
這是還早過gn的
這個帳號只有在正常時才用
即係你依ga 唔係傻?
點解忽然又用返呢?
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-5 02:23 AM:

咁late結婚有咩jacko 呀~
而家個社會咁光怪陸離,好多人對人與人之間都失去信心或者有d保留,當佢地諗住結婚,意味住自己已然全程投入,唔會有彎轉,若果婚後有d乜變掛,自己就會傷得最重,亦都怕承擔帶泥ge後果,so,好多人選擇遲婚掛!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。