<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
你地係咪全部都係B的
Originally posted by twh1110 at 08:41 PM 20:41:
# k% }$ T1 r/ k/ i+ N/ M  D: N0 ?% {( }$ E" D
照踢~~~
; B; l. z$ H; O我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
Originally posted by invisible at 2005-6-22 08:45 PM:
, W" g7 k# }0 G+ L你地係咪全部都係B的
# t3 \- V7 g6 |( P0 l/ _; K2 s我係
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:42 PM:
" l) ^4 l7 v( M- p' \' ^0 V% i! i! X7 j. u( z* W
通州街多
, j- R0 _; Q1 ?" J不過我唔勁 =.=
0 C: u0 y3 [: `$ T4 J8 A7 W0 P8 K7 ^
0 O- D5 s3 P! _; }. i% A+ R我都踼架
( x$ C+ \( g3 V不過都唔勁呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:45 PM:
" s6 w4 E$ g9 Z7 F, t; _* _" \2 f  f
我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
3 M8 U( U% h7 c講真定講笑呀
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:43 PM:
% r, t% ]0 ^3 O( P& m2 @& O. ?! E; D3 g* }
好容易pk =.="; t3 b# p9 x/ q( Y
就住就住踢就冇癮啦
0 v, ^! n, c& F做gk先慘
. U0 r; S' ?6 }0 b1 D" S咩都睇唔到(太打雨); x% f: s2 T- p8 G8 l
冇啦啦個波飛埋你4 O3 e/ S; ^$ ]6 h$ X; O
一係就冼手,一係就食波餅
【icon小偷™】
Originally posted by invisible at 08:45 PM 20:45:
/ i* ?* W' Q( t7 ~; `4 I6 e; M你地係咪全部都係B的
4 r3 N: R  t2 f! t% F# F$ Pem........算呱!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:45 PM:
: {' o* t3 ^( x; @! X1 L6 W+ j) c- O
我係
" b; l  t; T* D+ W: Xme2
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 08:46 PM:
$ g+ O/ J) P. c: T+ {# h! a8 y8 X1 u0 h0 p, E* x$ z8 N) |0 B" w
做gk先慘1 J' w& u& [; p3 P" m+ a
咩都睇唔到(太打雨)
8 }1 |. G( j8 l冇啦啦個波飛埋你& _4 A8 p- S+ g3 U) H' Z
一係就冼手,一係就食波餅
) W* u6 D/ Z( ^: z, r8 g55~~
0 v, `& M* x* ?  p不過我冇做過gk, 所以唔清楚...
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:45 PM:6 ?* t  g, m7 j0 S) n$ L. ]
" x& ^5 J& A: v
我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
7 f( r+ ?) f5 j- ?* L: u1 Z! c: C! S1 ~3 C/ y; @

- X1 E# A3 w# Y" k: L1 Y, s其實行雷踼足球是好危險
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。