<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:45 PM:
- v( w* w, R% }& ^4 Q% r8 m
& o' e# f$ q  l7 m  f& l5 y/ O我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
9 S8 j% _' n2 U1 m& ]8 q9 B- ~haha
【icon小偷™】
通常下雨,我比朋友踼,我做後備啦
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 08:48 PM:
- ?' j7 S  T' X0 [6 ^, {通常下雨,我比朋友踼,我做後備啦
9 q( b2 x- q* R1 U4 A3 \3 Z落雨你都出街踢
Originally posted by sfxc0000 at 08:45 PM 20:45:; z. I! N2 z  \* r6 @$ w5 E

1 y$ _$ k% }- p% ]講真定講笑呀
! h$ P- I8 c( O1 U( x+ Y7 U4 M
起碼有三四單~~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:49 PM:# f1 h0 I" x$ w" }8 d

* b7 f1 y3 q2 M* ]6 T: g' @; V落雨你都出街踢
( `) T/ c  W; O1 b! Q
! j0 l* ]) Z; k7 j6 y: w# G; e0 ?9 D* X; {
唔係8 j" y6 }$ H3 \2 G8 H) p, \9 q3 k. h
有時踼踼下,下雨咪比朋友踼囉
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:49 PM:
% i& r6 F; c8 H7 ~! T8 j; |4 z8 c: }, B8 N
起碼有三四單~~
# f0 {6 Y% |2 {" |) b/ ]. t
真係唔講都唔知
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 08:50 PM:7 v4 v9 u, L& Z" P( {; w
* L" Q/ D$ `6 u: [( I

+ k/ o, l4 K& q
' J4 e1 r1 ]+ w" M* x6 @& y唔係
; P7 [1 y+ [- Z有時踼踼下,下雨咪比朋友踼囉
' S; F) _; _3 V: H* R
& f$ X( a- z& w; K! F$ X# P明白晒
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:49 PM:% Q6 f/ v5 B' I4 X. L

* r0 p3 _: P6 _1 x! n6 y7 A起碼有三四單~~
: [1 f1 S  \7 T, _
! s) E  ^6 Q, i9 r+ X) g* Y: V* X
但佢地行雷都唔理,照踼嗎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 08:50 PM 20:50:
' \! ?) Z% E9 g* v/ j, q
. [5 J( F7 @! c6 L$ s真係唔講都唔知
9 r+ s! D: z3 h. Q甘你地要小心啦~~
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 08:51 PM:2 t' p& w& I/ v' {3 X1 P

+ \4 u+ v+ G9 a0 `
7 G$ _# g1 ~, R: A2 K& B' L9 O
  t8 r& ^9 h5 i9 @. k, [$ `) R但佢地行雷都唔理,照踼嗎
, S6 N' N: o6 h# r4 |) M4 ~; ~如果佢o地都照踢就真係攞黎衰啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。