<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
00考咗oral未?
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:01 PM:; Z$ |+ s$ G4 ^$ }
00考咗oral未?
- I* r: }* E$ b  u4 {8 ^
考左喇
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:01 PM:
  y2 D9 |7 y. u% x0 ^
( A! n; l( C7 o6 o考左喇
& k  E  N6 j7 b
..............
# D# S+ ~, e6 g% J好似愈黎愈緊張tim
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:03 PM:
% w; `, r/ b& l3 t$ H. ~- K
9 |7 r9 y; Q) ?& ]1 i- q8 o..............' C" q" e9 s7 Y9 t) w
好似愈黎愈緊張tim
% K0 g( w8 R+ [3 t& j0 {! y
入到去就唔會o架喇.....我諗
其他bro.去哂邊??
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:05 PM:
6 K! u$ R0 P- L0 W* f$ C+ s其他bro.去哂邊??
- u3 j; X$ H: O. a8 L7 H' Q. {. T
我都唔知
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:03 PM:0 I, B4 N5 d4 i( N2 L
$ B* C4 w5 v+ |5 A9 w$ O# J
..............
) T" _. k8 h/ n  g' M. A好似愈黎愈緊張tim
+ s2 `* q7 R. R+ q' B
通常講得多就唔會緊張的
2 C; g0 Y  l: c我起初都係好驚
6 U' m7 i) e5 D# o! d但依輪講多左就好順同無咁驚
我想問下有冇人有賣新一版o既男兒當入樽???
Originally posted by invisible at 2005-6-22 09:06 PM:
1 ]% M0 R7 Z; M" s9 @  m) R
( d0 `  y& T+ _( v" s( [" y" o  A! D7 ]通常講得多就唔會緊張的
! y% b( q6 V! g4 o0 c) A6 V我起初都係好驚
9 V  R9 @0 \. @8 T! M) Q! p但依輪講多左就好順同無咁驚
! ^+ m2 c. p, ]& h3 u$ D
我就唔同你囉
; v+ V4 W* r4 x. f8 ^* U+ ^我入到去就唔驚喇
(左仔食飽煲煙中)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。