<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 09:14 PM:
, h" V) I# F7 \* x$ {/ c8 E9 w) z4 g- }% h

- f/ B! h$ g+ V8 }0 Q
. D  E9 E& V* Y0 O7 u. U! U6 c無呀
8 U: T% B7 H1 N4 c因太貴了
+ }' T% t$ T, S3 W3 ^我有舊版咋
* v) A& Y3 g8 Y. U/ A, o7 M係咪55蚊一本??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:14 PM:
9 z. r4 c$ s6 Y2 o7 @  B( {' X  P) u8 j
我有個朋友天光等到天黑~~
& g1 E' u3 u" }+ Y# C& M, A9 X9 g4 Qo個d通常都係考5點尾o個d, 我有d friend都要成七點先晁得 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:13 PM:3 _( g4 e1 T# t& L( p
7 c9 p, ^& o' w" l
我考其他科一d都唔驚 =.="
: e* ~* O( W; k7 Z& j0 ~
有咩方法可以好似你咁  G% M6 m; d, K7 M
我唔知點解一入試場就好驚  [7 T. [5 p2 D5 A- Y8 Q  P0 `7 ]
雖然我準備得好夠
都好似係呀' O4 V0 _7 F, |4 |/ @5 |( l
點買呀
% ~' J% m- P% t" ]7 y3 o& I0 P以前都係$30,
~夜越暗~ ~星越亮~
原本我想買龍珠
6 X6 r4 M: K4 S# C! S& M; X但都係太貴啦
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-22 09:15 PM:' C) O2 @( b3 B7 q2 T7 {! P$ q2 k2 ^1 \

9 w( {. H' D6 Z2 G有咩方法可以好似你咁- X/ y% B7 @: [( ^( W- v6 t0 a
我唔知點解一入試場就好驚7 T* G$ [1 ]! D: A" R2 C/ V
雖然我準備得好夠
& a9 B9 {  R2 T& c8 t$ ~4 K* l. V有d人會係咁o架, 我都唔知點解我會咁輕鬆 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:15 PM:7 j$ |7 E" ]% @+ |6 Z
# W. o1 d+ B! M$ Y2 P1 ]; p
o個d通常都係考5點尾o個d, 我有d friend都要成七點先晁得 =.="
, v) d# f+ l+ s# o5點尾o個d,死啦,咁似我既
【icon小偷™】
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 09:15 PM:/ K& N$ {' m. f. l6 `9 c
都好似係呀" T$ J9 N, F* D
點買呀) T  v/ k% F5 Y$ r1 h4 M* {/ s  V
以前都係$30,
5 P* l5 h6 }' i
唉, 本身都想買番成套, 但$55令我卻步....
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:17 PM:
9 W5 v. C, m" {$ a* U( \" l2 H, G) X: b1 r  O/ M
有d人會係咁o架, 我都唔知點解我會咁輕鬆 =.="
! x0 }/ Z- X. J2 {* i可能你識哂  r; l5 n: f: n# \! j
所以咪唔驚
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:17 PM:
! {, x# U( I& @' x  S2 r2 c* q7 j3 X5 X  ~5 K! s/ g8 @
5點尾o個d,死啦,咁似我既
* T; {; J& o, T8 _7 R咁我諗你都可能要等成個鐘先考得喇 =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。