<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:28:9 P$ c: L. B5 E# L" }" S# T

- H, O( b6 `7 j9 p) ~如果我係女既話,一家好"lum"啦. e& A2 K' y) N# A$ b

! u' Y" s; L8 ~; o) T: N死野,我唔係問你呢d呀,我咪問你而家返咩工呀?
$ c) c8 {& E* v& ^2 Z
& Q5 B3 C- _+ A' F/ ^5 m% ~
"他抖緊" 咋死野哈哈...5 T% w' D- @. O- I" {7 E* R( d
過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:30:
) p  l% i9 v4 J5 q. r5 o( d0 l  R% p/ A
+ R% U; B. J3 I9 [7 J2 I# [
"他抖緊" 咋死野哈哈...
% N( a3 G: `/ `+ r1 ]過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
. B+ ?/ @# G/ T9 F' t1 X咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:31:
$ E8 q. q, E; `! F) X; }: M' \8 a7 T9 R2 q
咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
) r! H; v& G; a" }3 M! R) o! T6 O+ v+ }1 \# l* L
佢地呢,冇人講野既= =??
; [  c: ]; _; r* \我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="
) k2 P4 V/ v! P, s; d5 h佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!
$ @& G* S/ W  x7 b! ^, t8 ybeibei先~~探視完畢
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:32:
4 D& R. l' X0 z
0 `& e- k, N) |8 I# G6 ^$ l5 Z3 Q' O) S
佢地呢,冇人講野既= =??
( M( L8 j; J7 i4 U. ]2 _我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="
7 g% p: Q3 K' J. D$ x佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!
2 I# [, r; P7 a6 Nbeibei先~~探視完畢
. J2 k9 |+ T' i1 m佢地睇電視@@"! a. [: l, c1 w( W9 X  k) P
ok啦,睇黎高手黎喎
* Y: Y- u& c" E" y, U+ W咁唔阻你喇,慢慢打啦,c u ~
路過中~~~~~~
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:
, ]3 _% Y# |( d' U8 H+ O& p% n路過中~~~~~~
6 H: H: b, i0 l9 K% h) |hi~!~文傑
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:
& I+ W5 q; Q) }+ l* n, b路過中~~~~~~
9 {4 Z7 V& K0 M2 z1 ]( g- t
發現左啦!!!!!!!!!!
" X- Y. A1 W5 t9 @8 [$ e, R: V( y0 C3 m$ ]7 t# T; s( n% a) N
hihi~~kit
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 22:45:1 A1 X! t! P+ f+ W' M4 R$ m
路過中~~~~~~
* u6 E* T1 X7 @3 shi~條仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 10:53 PM:' y3 l9 S9 H2 ?7 |
) [) U% s3 D9 W+ T
hi~條仔
& p: X. h: `5 w! H& @????
no ppl .......=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。