<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 街頭/產品推廣攝影活動報料
返回列表 回復 發帖
Apm 好似今日有fun? I don't know the time. Anyone know?
如夢初醒, 唔識影相
Apm 好似今日有fun? I don't know the time. Anyone know?
littlecow 發表於 2011-7-11 10:14 AM
Maybe, you are talking about this :

@關楚耀Kelvin @麥家瑜keeva 綠領行動「減廚餘至Like妙法大比拼低碳環保午餐」大功告成. 明天15:00官塘 APM 「有衣食左官塘」活動再見 !!!

(明天15:00 > 即是今天)
Maybe, you are talking about this :

@關楚耀Kelvin @麥家瑜keeva 綠領行動「減廚餘至Like妙法大比拼低碳環保午餐」大功告成. 明天15:00官塘 APM 「有衣食左官塘」活動再見 !!!

(明天15:00 > 即是今天) ...
fansatie 發表於 2011-7-11 10:46 AM
Thank you. 個場quite 黑. Free to entrance for public...
如夢初醒, 唔識影相

日期: 12/7/2011
活動: 《2011香港先生選舉》記者會
藝人: 鄭裕玲 、 陳奐仁 、 陳敏之 、 呂慧儀 、
莊思敏 、 《2011香港先生選舉》十一位參賽者 、
翟威廉 、 衛世輝 、 蔡康年
時間: 15:00
地點: 九龍灣展貿徑一號國際展貿中心地下tvbuddyE-max

活動: LANCOME GENIFIQUE Activating Youth攝影比賽頒獎禮
藝人: 張可頤 、 郭藹明 、 諸葛梓歧  
時間: 19:00 - 20:00
地點: 尖沙咀海港城海運大廈展覽大堂

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
如夢初醒, 唔識影相
新都城 MCP

1000 x 1448 PIXEL下載

活動: 《2011香港先生選舉》記者會
藝人: 鄭裕玲 、 陳奐仁 、 陳敏之 、 呂慧儀 、
莊思敏 、 《2011香港先生選舉》十一位參賽者 、
翟威廉 、 衛世輝 、 蔡康年
時間: 15:00
地點: 九龍灣E-max地下tvbuddy
littlecow 發表於 2011-7-11 10:52 PM
活動: 月餅開售發布會
藝人: 陳慧琳 、 李治廷
時間: 15:30
地點: 太古坊康橋大廈1樓 <---未去過, 但係上址有間"八月坊"係美心集團
Is it have Harry Potter 7.2 premiere oin UA Times Square Tonight????
*香港九龍 有邊個唔驚我地
 香港好紅 各位我想宣佈
 呢鋪點窮 個股市賺死我地
 Go Go 飛龍
 Go Go Go Go Go Go
 Go Go Go Rock and roll

Come on Baby Ya~
Rock and Roll~

香港九龍 有邊個唔驚我地
粒星好紅 各位我想宣佈
標一標童 呀公佢實睇我地
Go Go 飛龍
飛得高 呢一鋪
乜都好 香港好

香港好
國家好
唱得好~
Is it have Harry Potter 7.2 premiere oin UA Times Square Tonight????
hkrhsma 發表於 2011-7-12 10:19 AM
Yes. Pls refer to headline newspaper. 2/F
如夢初醒, 唔識影相
Thanks!!!
*香港九龍 有邊個唔驚我地
 香港好紅 各位我想宣佈
 呢鋪點窮 個股市賺死我地
 Go Go 飛龍
 Go Go Go Go Go Go
 Go Go Go Rock and roll

Rock and Roll~

香港九龍 有邊個唔驚我地
粒星好紅 各位我想宣佈
標一標童 呀公佢實睇我地
Go Go 飛龍
飛得高 呢一鋪
乜都好 香港好

香港好
國家好
唱得好~
hkrhsma 發表於 2011-7-12 10:19 AM
活動: 《哈利波特》首映禮
藝人: 陳嘉桓 、 黎耀祥 、 泳兒 。
時間: 21:15
地點: 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場2樓中庭
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 街頭/產品推廣攝影活動報料

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。