<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 00:49:
! H: I% s( n" l真閃~~bibi
& {  i8 |9 U) J
88~雀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 12:51 AM:
4 f/ _5 e6 n& ?% J
0 f4 j* V# Q# w. q+ _: M:cool:
1 L! l' N; B: J0 n0 T9 [你老公呀???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 00:52:
$ e1 C5 n+ Q; g1 K, j
5 _0 P2 ~" t( Z1 T7 ~我老公呀
0 Z$ `! o3 w1 ~1 I1 D6 \- ]
我都知,佢好勁嫁

輝2.bmp

輝2.bmp (49 KB)
148 x 113 PIXEL下載

Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 12:54 AM:
7 w: F* E- P% d2 K5 i7 `; N( e4 ~1 x7 ]4 x/ v% {8 B) R
我都知,佢好勁嫁
. }# i( G4 B0 q; L1 k1 q; l
你知就得得啦!!!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 00:57:+ k5 ?6 u) Z- {6 Z4 `

1 g0 X! s) b5 j: U$ U. G我當然知啦!!!!
$ i8 W, `7 P' @7 I  s- ]你真係好冧佢喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 01:02 AM:
: b" ]& f+ q! {1 u; {" {* x& \5 g# X( B: S% @$ z
你真係好冧佢喎
8 K# [- c! Z# H& g) Z( K5 X你改到好離譜喎!!!!!( n& o' k- L: Q# K2 W
2 b; v# N) j7 \
你都係訓吧啦.....死仔!!!!
* }) C6 N+ U9 M
( d! G; s" {1 q, L2 K係咪唔記得自己24個鍾未訓呀????
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 01:05:8 R1 }  l0 L/ B9 Y5 G
你改到好離譜喎!!!!!
) e6 J  b' q( D6 a* x0 |( X你都係訓吧啦.....死仔!!!!2 {! J- l' D- ~9 ^; K
係咪唔記得自己24個鍾未訓呀????
( D' c1 A" J6 |0 j: Q巳前同佢地玩,改得仲癲~.~
: b  Z8 C' r! C) j9 I" |" G未呀,攰但係又訓唔著~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 01:08 AM:
' d  g9 i' ]2 [: F8 {6 l- Z
" ?0 t$ p6 d( ^3 a& w0 V巳前同佢地玩,改得仲癲~.~, U' Z: r6 f5 T
未呀,攰但係又訓唔著~.~
6 |% z' d8 L; D" ^+ c- v
過度活躍症!!!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 01:10:
/ r! y- M+ [3 _! u! F
' d3 _; k/ M# m# v過度活躍症!!!!
+ D6 u) j6 v8 S& ?, k1 A+ f如果我有,我一定搵多份工
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 01:11 AM:- [2 S) z$ _5 ?9 Z) Y/ W5 I
1 s, C* T, e+ x7 v. g; t5 c; k
如果我有,我一定搵多份工
8 X: X6 `' f' t0 u' q拳手呀????
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。