<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andyho at 2006-4-4 08:03 PM:

唔好意思,又要你花時間覆我,我...
agree,最憎d人一出黎就:等我講公道話la~
why你講的=公道話,我講的不是?

我本身從來唔會咁講!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-4 20:09:

我本身從來唔會咁講!
因為你形象一d都唔似公道。
Originally posted by alan123boy at 2006-4-4 20:03:

九十幾人嘈交嘈到睇連續劇咁,boy兄一出馬就擺平!
真係忍吾住爆句粗!好撚野呀你!
哎呀~alan兄你咪玩我啦~
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-4 08:09 PM:

我本身從來唔會咁講!
點解我讚BOYDWAN版主呢?
難道他偏幫我?當然不是啦。
我覺得他做到一個球證的本份。

雙方球員打交,唔理邊個動手先,球證當然是制止打鬥,然後按罪行俾牌。
如果說:「我不會理,反正你地互有動作,你地自己打到夠啦。」
是不是稱職的球證呢?

版主,我真係可以暢所欲言嗎?
你看到,我是以事論事。
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-4 08:14 PM:

點解我讚BOYDWAN版主呢?
難道他...
唔好甘啦...伯伯...
行一步怕三步...甘又點會玩得開心?
一係唔玩...一係就玩盡佢...
就好似有冇人去迪士尼..只玩一樣野...其他唔玩??
要死我陪你一齊死
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-4 08:14 PM:

哎呀~alan兄你咪玩我啦~
吾係玩!老實講我好小服人!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 08:17 PM:

唔好甘啦...伯伯...
行一步怕三步....
大佬呀,聽完甘生的慘痛經歷,我唔驚咩?
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-4 08:18 PM:

大佬呀,聽完甘生的慘痛經歷,我唔驚咩?
甘兄...依家米又係一樣企左係度
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 08:19 PM:

甘兄行事我行我素,倒是一個奇人!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 08:19 PM:

企係度???
無厘頭都會「企係度」,係咪患了過度興奮症呀?
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。