<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-11-7 04:12 AM:

弱點係林柏特....如果林柏特冇表現...
沒錯~ 就係佢啦~ 車仔太過倚賴呢位鐵人, 同時就係因為佢有鐵人之名, 梗加唔想傷, 想保持出場的世界紀錄, 開始錫身, 車仔冇左佢真係唔得, 派專人封殺同mark死佢, 大家當踢少一個就可以有機打敗車仔, 因為本身林柏特唔係一個可以自己過5關妞幾件果隻, 唔同細哨, c丹or卡卡果d中場靈魂人物咁好難封死佢, 分分鐘搵2,3件專責招呼佢地都未必頂得住, 所以只要封死林柏特, 就好似勒住車仔個摩打咁, 等車仔d攻勢唔多靈, 所以呢幾場波可以見到車仔兩隻"易"無咩料到, 唔可以正常發揮, 因為冇左林柏特係中間分靚波同走出d空位俾佢地, 攪到車仔攻力大減, 所以好明顯呢場波祖高爾同後備出黎架古裝臣仲好表現過林柏特, 就係因為佢地有自己單打獨鬥過人架能力, 所以如果林柏特一直出場, 可能會做到惡性"秦還", 攪到車仔一沒左佢就好似無住車魂無左driver咁唔知點攻, 所以會見到迪何奴攻門仲多過佢, 佢愈踢得多就愈唔可以沒左佢, 我諗摩教頭都睇到架啦(沒理由我地知佢唔知=  =")所以之後d波車仔應該會開始做"條"整, try下d攻勢由其他人發動, 未必一定要經林柏特

當然, 波係圓, 場場唔同, 都係咁講啦.. 唔打過都唔知鹿死誰手 !!
真係要再一次恭喜紅魔鬼

希望今獲紅魔反底
車仔沉淪
咁就好睇la
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by supportMU at 2005-11-7 06:28 PM:

沒錯~ 就係佢啦~ 車仔太過倚賴呢位...
係呀,車仔輸比貝迪斯都係因為貝迪斯搵專人睇住林柏特,搞到佢冇咩波到佢腳,分唔到波,射唔到波,所以車仔唔可以靠林柏特d遠射追返,如果愛華頓同布力般果場車仔都係靠林柏特追返的話車仔已經連和兩場聯賽啦,車仔依家搞搞下搞到好似一人球隊咁....
摺吧啦
呢家車仔有死穴啦~~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-11-7 06:56 PM:
呢家車仔有死穴啦~~
我諗摩佬都已經留意到呢個死穴嫁喇....但艾辛係車仔又冇係里昂果時咁重要咁勁,SWP又唔掂...杜奧巴,基斯普...等等既車仔前鋒又係冇咩料到,其實都係要靠林柏特.....
摺吧啦
贏左喇終於>.<開心到訓唔著
上次贏arsenal
今次chelsea,仲要破左車仔40場不敗^^
Originally posted by 瑞比 at 2005-11-7 07:23 PM:
贏左喇終於>.<開心到訓唔著
上次贏arsenal
今次chelsea,仲要破左車仔40場不敗^^
呢場波真係好鬼激= =”睇完之後睇西甲搞到好悶....= =”
摺吧啦
李奧今埸有番表現!!~**
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
Originally posted by abc123aa at 2005-11-7 07:00 PM:

我諗摩佬都已經留意到呢個死穴嫁喇...
其實e家諗番第一場對偉根果時呢個問題已經浮左d出黎, 偉根鬥志好, 踢法硬朗, 波到人到, 右知道自己有幾多料子, d波應去就去, 應清就清, 所以攪到林伯特無啖好食, 杜奧巴右爆人唔開, 唔係因為偉根果球因為質素問題單刀都唔入, 轉頭就俾個有世界級質素架基斯普射入球世界波, 就已經落北打3更, 第一場就敗北啦~~ 所以呢個死穴都真係算有根有據
Originally posted by supportMU at 2005-11-7 04:00 AM:
好囉~ win左~ 打番場好波, 出番一大啖...
今場曼聯既拼博精神真係抵讚
成班波勁有heard,想殺人咁......

smith打得最好,囉左黃牌以為佢會唔敢落腳..
點知仲係咁博,剷左lampard好多波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。